Konyaspor’da hareket başladı 

Konyaspor’da hareket başladı 

İttifak Holding Konyaspor gruplar halinde saha çalışmalarına başladı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve ekibi de  mayıs ayının ilk haftasına kadar olan programı belirledi. 

 

Süper Ligin haziran aynının ikinci haftasında başlaması öngörüldükten sonra Konyaspor’da  hareket başladı.  Liglere verilen arada çalışmalarını evden ve tesislerden bireysel sürdüren Konyasporlu futbolcular, belirlenen bazı kurallar dahilinde idmanlara başladı.  Oyuncular  sosyal mesafe kurallarına uyarak  koşu ve pas çalışması yaptı.  Gruplar halinde çalışan  futbolcular  ligin başlangıç tarihinin kesinleşmesi ile birlikte antrenmanalrına hız verecek. Kaleciler de aynı şekilde takımdan ayrı olarak ve sosyal mesafe kurallarına uyarak saha içi antrenmanlarını gerçekleştiriyor.

Önceki gün Konya’ya gelen Teknik direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler hafta sonuna kadar olan ilk çalışma planını hazırladı.  Korkmaz  Türkiye Futbol Federasyonu’nun 4 Mayıs Pazartesi günü yapacağı toplantının ardından ise yol haritasını belirleyecek. Bülent Korkmaz  lige hazır bir şekilde başlatarak kalan maçlarda sıkıntılı bir süreç yaşamak istemiyor.  Kamp sürecinde hazırlık maçı oynamayı planlayan yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmaları  TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor ile oynamayı hedefliyor. Liglerin başlamsaı ile birlikte Konyaspor önemli maçta Gençlerbirliği’ne konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip kalan 8 maçta maksimum puanı alarak kümede kalmanın hesaplarını yapacak.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum