Konyaspor’da yine aynı senaryo

Konyaspor’da yine aynı senaryo

Konyaspor Avrupa Kupalarına katıldığı sezonların ardından bir daha belini doğrultamadı. Yeşil-beyazlı ekip son 3 sezondur ligde küme düşmeme mücadelesi veriyor. Konyaspor bu sezonun kalan maçlarında yine küme düşmeme mücadelesi verecek

Süper Ligde 2020-21 sezonun ikinci yarısını ilk maçına çıkan Konyaspor Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip puanını 24 yapmasına rağmen küme düşme hattından uzaklaşamadı.

Başarısız bir sezon geçiren ittifak Holding Konyaspor'un Süper Lig'deki galibiyet hasreti de 5 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip, 5 Ocak'ta sahasında 4-3 kazandığı Galatasaray karşılaşmasının sonrasında bir daha ligde galip gelemedi. Konyaspor 5 maçlık dönemde Fatih Karagümrük, Göztepe ve Trabzonspor'a mağlup olurken, son 2 maçta sahasında Antalyaspor ve Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Konyaspor Avrupa Kupalarına katıldığı sezonların ardından bir daha belini doğrultamadı. Yeşil-beyazlı ekip son 3 sezondur ligde küme düşmeme mücadelesi veriyor. Konyaspor bu sezonun kalan maçlarında yine küme düşmeme mücadelesi verecek

AVRUPA SONRASI TOPARLANAMADI

Tarihinde ilkleri yaşayan Konyaspor 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında Türkiye’yi Avrupa’da temsil etti. Yeşil-beyazlı ekip 2016-2017 sezonunu 9. sırada tamamladı. Konyaspor bu sezonun ardından rahat bir sezon geçiremedi. Yeşil-beyazlı ekip 2018-2019 sezonunda bitime bir hafta kala Beşiktaş’ın Osmanlıspor’u yenmesi ile birlikte ligde kalmayı garantiledi. Konyaspor camiası o sezonda müthiş bir stres ve korku yaşamasına rağmen son düdük çaldığında rahat bir nefes aldı. Geçtiğimiz sezonda da aynı stres ve korkuyu yaşayan Yeşil-beyazlı camia Başakşehir ve Trabzon galibiyetleri ile yine kümede kalmayı bitime bir maç kala garantilemişti. Ancak TFF sezon sonunda küme düşmenin kaldırıldığını ilan etti.

YİNE AYNI SENARYO

Geride kalan 2 sezonda büyük sıkıntılar yaşayan Konyaspor camiası yeni sezona yeni umutlarla başladı. Sezon başında alınan flaş galibiyetler taraftarı heyecanlandırdı. Ancak rüzgar yine tersine döndü ve geride kalan 2 sezonda kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor yine bu senaryoyu yaşamaya başladı.

SPOR SERVİSİ

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum