Konyaspor’da  tempo artıyor

Konyaspor’da tempo artıyor

Tümosan Konyaspor’da yeni sezon hazırlıklarının temposu artıyor. Çalışmaların 3. gününü geride bırakan yeşil-beyazlı ekip hazırlıkların Konya etabını yarın tamamlayacak

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Tümosan Konyaspor 3. günü geride bıraktı 2023-24 Sezonu hazırlıklarının birinci etabını Konya’da sürdüren Tümosan Konyaspor günü akşam saatlerinde gerçekleştirdiği ikinci antrenmanla tamamladı.

İzinli futbolcular ile Kosta Rika Milli Takımında yer alan Francisco Calvo antrenmana katılmazken, izinden dönen Ahmet Oğuz ve Bruno Paz ile genç futbolcularımızdan; Adem Eren Kabak, Nafican Yardımcı, Hüseyin Biber, Ahmet Karademir, Yaşar Kavas, İzzet Karaboğa, Erkan Sasa, Hüseyin Mert Uyanıker, Çağdaş Şendur, Ataberk Karababa ve Veysi Karaduman idmanda yer aldı.

Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’mizde Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapılan idman, ısınma ile başladı.

futbolcular, topa hakim olma çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Yeşil-beyazlı takım antrenmanı koşu ile sonlandırdı.

İLK RAKİP SAMSUNSPOR

Konyaspor, 8 Temmuz Cumartesi gününe kadar Konya’da hazırlıklarına devam edecek. Konyaspor bir günlük iznin ardından 10 Temmuz Pazartesi günü Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Yeşil-beyazlılar 22 Temmuz Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Erzurum'da sürdürecek.

Süper Lig'in yeni ekibi Samsunspor'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Konyaspor ile 13 Temmuz Perşembe günü hazırlık maçında karşılaşacaklarını açıkladı. Samsun, Konyaspor maçından önce 11 Temmuz'da da Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı ekip, bir süredir Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde kamp yapıyor.

Konyaspor da 10 Temmuz'da ikinci etap çalışmaları için Erzurum'a giderek yeni sezon hazırlıklarını burada sürdürecek. Temsilcimiz, Samsunspor maçı haricinde de hazırlık maçları oynamayı planlıyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.