Konyaspor'da tek hedef 3 puan

Konyaspor'da tek hedef 3 puan

Arabam.com Konyaspor bugün sahasında Frapor Tav Antalyaspor ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip taraftarı önünde zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor

Arabamcom Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasının açılış maçında bugün evinde Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Maçı İzmir Bölgesi Hakemi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Cemil Tunç ve Emir Eray Eyisoy yaparken

Gürcan Hasova ise maçın dördüncü hakemi olacak.

Zorlu mücadele öncesinde Arabam.com Konyaspor ligde çıktığı 26 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 yenilgi alarak, 35 puanla 8. sırada yer aldı.

25 maçta 8 galibiyet, 4 beraberlik, 13 yenilgisi bulunan rakip Fraport TAV Antalyaspor ise 28 puanla 13. sırada yer alıyor.

Konyaspor ve Antalyaspor bugün oynanacak mücadele ile 50. kez birbirlerine rakip olacak. İki takım Süper Lig'de ise 24.randevuya çıkacak. Kırmızı beyazlı takım ile Konyaspor toplamda 49 kez karşı karşıya gelirken, Konyaspor bu maçlarda 19 galibiyet, 17 beraberlik ve 13 yenilgi aldı. İki takım Süper Lig'de 23 kez karşılaşırken Konyaspor bu maçlarda 6 galibiyet, 12 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. İki takım arasındaki mücadelelerin 22'si TFF 2. Lig, 2'si Türkiye Kupası, 2'si hazırlık maçı ve 23'ü Süper Lig karşılaşması olarak tarihteki yerini aldı. İki takım Antalya'da toplamda 22 kez karşılaşırken Konya’da ise 28 kez karşılaştılar.

STOPERDE KİM OYANYACAK ?

Konyaspor’un iç sahada oynayacağı kritik Antalyaspor maçında başarılı stoper Francisco Calvo kadrodaki yerini tekrar alacak. Galatasaray karşısında cezalı duruma düşen Calvo Ümraniyespor maçında cezasını tamamladı. Ümraniyespor maçında sarı kart gören sağ stoper Adil Demirbağ ise Antalyaspor maçında cezalı duruma düştü. Stanojevic’in Adil’in yokluğunda Calvo’nun yanında kime görev vereceği ise merak konusu oldu.

Sırp teknik adamın Antalyaspor karşısında Calvo’nun yanında, kritik hatalara imza atan Kaharman’ı mı yoksa başka bir isme mi şans vereceği ise merak konusu oldu. Stanojevic’in oyuncuyu kazanmak adına bu maçta da Kahraman’a görev vermesi bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum