Konyaspor’da  son durum

Konyaspor’da son durum

Konyaspor’da zorlu Fenerbahçe maçı öncesinde sakat ve kart sınırında oyuncular bulunuyor.

AHMET ÇALIK VE ABDÜLKERİM KART SINIRINDA

Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek Konyaspor’da Abdülkerim Bardakcı ve Ahmet Çalık maça sarı kart sınırında çıkacak. Başarılı stoperler mücadelede kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Göztepe maçında forma giyemeyecek.

AMİR VE SOKOL’UN DURUMU MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Konyaspor’da sakatlığı bulunan orta sahanın önemli oyuncusu Amir Hadziahmetovic’in maç kadrosunda olup olmayacağı bugün netlik kazanacak. Koronavirüs atlatan hücum oyuncusu Sokol Cikalleshi’nin ise ilk 11’de başlayıp başlamayacağı da yine maç saatinde belli olacak. Yeşil-beyazlı ekipte sakatlığı geçen Mpoku’nun maçın geniş kadrosunda yer alması bekleniyor

FENERBAHÇE’DE SON DURUM

Fenerbahçe'de cezası devam eden Bright Osayi-Samuel, karşılaşmada forma giyemeyecek. Çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdüren Serdar Aziz'in de kadroda yer alması beklenmiyor. Sarı-lacivertlilerde cezasını tamamlayan kaleci Altay Bayındır ile Güney Koreli stoper Kim Min-jae, görev verilmesi durumunda takımdaki yerlerini alabilecek. Brezilyalı oyuncu Luiz Gustavo ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.