Konyaspor'da Romanchuk pazarlığı sürüyor

Konyaspor'da Romanchuk pazarlığı sürüyor

Atiker Konyaspor’un Romanchuk ısrarı sürüyor. Başkan Ahmet Şan Polonya’da oynayan oyuncu hakkında konuştu.

Atiker Konyaspor’un Romanchuk ısrarı sürüyor. Başkan Ahmet Şan Polonya’da oynayan oyuncu hakkında konuştu. Şan, “Orta saha oyuncusuyla ilgili şu anda transfer komitemiz ve teknik heyetimizin transfer etmek istediği Polonyalı oyuncuyu teknik heyeti bırakmıyordu. O konuyla ilgili pazarlığa girişildi. Rakam yüksek ama uygun bir rakama çekilebilirse inşallah önümüzdeki günlerde bir netice alırız. Eğer rakamdan düşmez de netice alamazsak alternatiflere bakacağız. Zaten takımımız hazır, Avrupa’daki eksiklerimizi gidermek için bu transferleri yapıyoruz” diye konuştu

30 BİN KOMBİNE SATTIK  

Taraftar hakkında da konuşan Başkan Ahmet Şan 12. Gücün taraftarları olacağını söyledi. Şan transfer olaylarının taraftarı yanıltmaması gerektiğinin altını çizerek, “  Sonuçta gerçek taraftarı Konyaspor’u biliyor. Bazen yıldız transferi diyor ancak gerçek taraftar bunun arayışı içinde değil. Kombinelerde bunu taraftarımız göstermiştir. Bizim 12. gücümüz inşallah taraftarımız olacaktır.” ifadelerini kullandı.

"SÜPER KUPA MAÇINDA BULUNMAKTAN UTANDIM"

Başkan Şan, Beşiktaş ile Galatasaray arasında Konya'da oynanan Turkcell Süper Kupa maçında kendisinin de statta olduğunu söyledi.

Atiker Konyaspor'un örnek bir taraftar grubu olduğunu aktaran Şan, şunları kaydetti:

"Süper Kupa maçında orada bulunmaktan utandım. Eğer protokolde olmasaydım stadı terk edecektim. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'na yakışmayan küfürlü tezahüratlar ve maç öncesi olaylar vardı. Maçtan 3 gün önce de 'deplasman yasağı kalksın, hoşgörü şehri Konya'dan birlik ve beraberlik mesajı verilsin' dedik. Maalesef bazı provokatörler çıkıp, bu futbolu olumsuz gösterme gayreti içerisinde olacaklardır ama biz doğru bildiğimiz yoldan şaşmayacağız."

Kendilerinin sürekli tribün liderleriyle görüştüğünü anlatan Şan, şu ifadeleri kullandı:

"Onlardan da söz aldık, önümüzdeki sezon da inşallah Konyaspor yine örnek taraftarlarıyla birlikte kamuoyuna olumlu görüntüler vermeye devam edecektir. Bu tür maçları da özellikle İstanbul takımlarının tekrar Konya'da müsabaka yapmasını gözden geçireceğiz. Geleceklerse, efendice ve güzelce taraftarlık yapmaya gelsinler. Hem zeminimiz yakıldı hem de tribünlerimiz tahrip edildi. Stattaki o çirkin görüntüler hiç hoş değildi ama futbolcuları tebrik ediyorum. Kupa töreninde birbirlerini tebrik ettiler. Saha içerisinde de herhangi bir olaya sebebiyet vermediler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.