Konyaspor'da para yok! Transfere büyük engel

Konyaspor'da para yok! Transfere büyük engel

Maddi anlamda sıkıntılı günler geçiren Konyaspor transfer konusunda sıkıntı yaşıyor. Futbolcuların alacaklarını ödeyemeyen yönetim transfer konusunda da kara kara düşünüyor

Konyaspor’da gözler yeni sezona çevrildi. Sezonu 8. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekipte yönetim yeni sezonun planlamasını yapıyor. Geride kalan sezonu çalkantılı bir şekilde geçiren camia yeni sezonda başarılı olmak istiyor. Ancak yaşanan maddi kriz yönetimi kara kara düşündürüyor. Göreve geldiklerinde Konyaspor’u borçsuz bir kulüp haline getirme hedefinde olduklarını söyleyen başkan Fatih Özgökçen gelinen süreçte başarılı olamadı. Yeşil-beyazlı kulüpte futbol başta olmak üzere basketbol, 1922 Konyaspor ve alt yapıda maaşların ödenmediği ifade edilirken maddi krizin daha da büyümesi bekleniyor

TRANSFER KONUSUNDA SIKINTI YAŞAYACAK

Sezon içerisinde FIFA ile birçok kez karşı karşıya gelen Konyaspor maddi kriz nedeniyle transfer konusunda da bir hayli zorlanacak. Yeşil-beyazlı taraftarlar takımlarının başarılı olması için iyi transferlerin yapılmasını beklerken yönetim ise maddi dar boğazda transferde nasıl bir politika izleyeceğini düşünüyor.

YÖNETİM GEÇTİĞİMİZ SEZON TRANSFERDE SINIFTA KALMIŞTI

Geçtiğimiz sezon yapılan transferlerde büyük hayal kırıklığı yaşatan Konyaspor yönetiminin maddi krizle birlikte yeni sezonda nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Geride kalan sezonda transferler konusunda sportif direktör başta olmak üzere scout ekibinin görevine son veren Başkan Fatih Özgökçen yaptığı açıklama ile transferde başarısız olduklarını itiraf etmişti.

EN BÜYÜK BOMBALARI UCHE İKPEAZU OLDU

Konyaspor yönetiminin transferdeki en büyük hatası Uche İkpeazu oldu. Yeşil-beyazlı yönetimin gol makinası umudu ile transfer ettiği dev futbolcu sıfır gol katkısı yaparak koca sezonda sadece 187 dakika sahada kaldı . Konyaspor,1 yıl daha sözleşmesi olan Uche Ikpeazu ile kesin olarak yollarını ayırmayı planlıyor. Bu noktada Ugandalı oyuncuya kolaylık da sağlanacak.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum