Konyaspor’da olmaktan gururluyum

Konyaspor’da olmaktan gururluyum

Konyaspor’un orta saha oyuncusu Oğuz Kağan Güçtekin 4-3 kazanılan Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Genç oyuncu yeşil-beyazlı formayı giymekten gurur duyduğunu söyledi. Oğuz Kağan: “Biz maça çok iyi hazırlandık, iyi başladık iyi götürdük. Sonunda da kazandık. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Herkesin ayağına yüreğine sağlık. İnşallah böyle devam edeceğiz. Şu an bu maç bitti önümüzde bir Karagümrük maçı var İstanbul’a gideceğiz. Karagümrük’ ü de yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kendimizden eminiz.

İlk yarıda bir puan hedefimiz yok. Olabildiğince maç yapıp olabildiğince puan kazanmak istiyoruz. Bu ligde bir puanın bile önemi var. Biz her maç çok iyi mücadele ediyoruz. Toplayabileceğimiz en yüksek puanı toplayıp devreyi bitireceğiz inşallah.

Konyaspor gibi bir takımda oynadığım için gurur duyuyorum. İlk geldiğim günden beri bana olan ilgi çok hoşuma gitti. Kiralık bir oyuncuyum ama asla kendimi asla öyle hissetmiyorum. Kendimi buraya bağlı hissediyorum. Çıktığım her maçta elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Böyle olmaya da devam edeceğim inşallah her maçta terimin son damlasına kadar savaşacağım.” ifadelerini kullandı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum