Konyaspor'da kongre heyecanı

Konyaspor'da kongre heyecanı

İttifak Holding Konyaspor'da yarın olağanüstü kongre gerçekleştirilecek. 3 yıldır kulüp başkanlığını yürüten Hilmi Kulluk, yeniden aday olmayacağını açıklarken başkan adayı olarak avukat Fatih Özgökçen’in adı geçiyor.

Konyaspor’da Olağanüstü Genel Kurul bugün saat18.00'de Konya Ramada Plaza Otelde gerçekleşecek. Yeşil-beyazlı camiada seçimin tek liste ile yapılması bekleniyor. Konyaspor’da sezon hazırlıklarına bir an önce başlanması için kongrenin ilk oturumda gerçekleşmesini istiyor. Mevcut yönetim çoğunluğun sağlanması adına büyük bir çaba harcıyor.

Camianın gözü kulağı bu kongrede olacak . Mevcut başkan Hilmi Kulluk’un devam etmeme kararının ardından camianın 100. yıla gittiği bu sezonda başkanın kim olacağı merak ediliyor.

HİLMİ KULLUK ADAY OLMAYACAĞIM

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında mental anlamda ve vefasızlıktan dolayı yorulduklarını bunu nedenle aday olmayacaklarını ifade etti. Kulluk sorulara kesinlikle aday olmayacağı şeklinde cevap verdi.

GEÇTİĞİMİZ SEZON ADAY OLMUŞTU

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk geçtiğimiz sezon aday olmayacağını açıklamış ancak daha sonra yaptığı açıklama ile aday olduğunu ifade etmişti. Kulluk’un Haziran ayında yapılacak kongreye kısa bir zaman kala aynı şekilde tekrar aday olacağı da merak ediliyor.

İBRELER FATİH ÖZGÖKÇEN’İ GÖSTERİYOR

Konyaspor’da bugün yapılacak kongrede Avukat Fatih Gökçen’in aldığı desteklerle seçime tek liste ile girmesi bekleniyor. Kongre saatine kadar henüz resmi adaylık açıklaması yapmayan Özgökçen’in kongrede listeyi divana sunması bekleniyor.

Fatih Özgökçen, 2002-2017 yılları arasında çeşitli derneklerde ve Konyaspor Futbol Kulübü’nde Başkanvekilliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. Halen Kültür Bakanlığı Konya Koruma Bölge Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Fatih Özgökçen, Konya Büyükşehir Belediyesi'nde Başkanvekili olarak görev yapıyor. Evli ve üç çocuk babası olan Özgökçen, 14 Ağustos 2018 tarihinde İlbank A.Ş.’de Denetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

YENİ YÖNETİMİ YOĞUN BİR GÜNDEM BEKLİYOR

Konyaspor’un yeni yönetimini kongre sonrasında yoğun bir gündem bekliyor olacak.

Kongre sonrasında birçok yanıtsız soru cevap bulacak. İlhan Palut ile yola devam edilip edilmeyeceği, transfer politikası ve takımın borç durumunun nasıl çözüleceği gibi bir çok soru cevap bulacak. Konyaspor'da başkanlığa gelecek Fatih Özgökçen'in önceliği mali yapıda olacak. Artan borç miktarı yüzünden yeşil-beyazlı ekipte kemerler sıkılacak.

Yeni borçlanmaya gidilmeden sağlam bir mali yapı oluşturulması planlandığı ve kulübe kalıcı gelir getirici projeler üzerinde durularak Konyaspor'da borç miktarının azaltılacağı öğrenildi. Yeni dönemde altyapının daha verimli kullanılması beklenirken. pahalı dış transferlerden kaçınılacağı belirtiliyor.

Konyaspor’da hoca konusunun çözümü sonrası gözler transfere çevrilecek. Gidecek kalacak oyuncular belirlenecek. Hocanın raporu doğrultusunda 100. yıl kadrosu için çalışmalara başlanacak. Yeni yönetim bunun yanında kamp planlaması, mali konular, 100. yıl etkinlikleri, yeni Kayacık tesisi gibi birçok başlıkta yoğun mesai harcayacak.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum