Konyaspor'da kadro değişti

Konyaspor'da kadro değişti

İttifak Holding Konyaspor Gençlerbirliği karşısına geçtiğimiz haftalardan farklı bir kadro ile çıktı

Yeşil-beyazlı ekipte Ali Turan sağ bekte oynarken stoperde Selim Ay’ın yerine Anicic forma giydi orta sahada ise Hurtado şans buldu

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 27. hafta maçında Gençlerbirliği karşısına geçtiğimiz haftalardan farklı bir kadro ile çıktı. Yeşil-beyazlı ekipte kaleci Serkan cezasının ardından tekrar kalesine döndü.

Konyaspor’da Nejc Skubic ve Ömer Ali Şahiner’in yokluğunda Gençlerbirliği deplasmanında sağ bekte Ali Turan giydi. Asıl mevkisi stoper olan ancak kariyerinde birçok kez sağ bekte de forma giyen Turan, Bülent Korkmaz tarafından bu bölgede şans verildi. 37 yaşındaki oyuncu, bu sezon 16. maçına çıkarken, Göztepe maçından sonra ilk kez 11’de şans buldu.

Konyaspor'da Fenerbahçe maçında görev alan Selim Ay'ın yerine ise sakatlığı iyileşen Marin Anicic forma giydi.

Orta sahada ise Perulu oyuncu Hurtado Gençlerbirliği maçına ilk 11’de başladı. Daha önceleri defalarca sakatlanan ve bir türlü verim alınamayan Paolo Hurtado bu maçı da tamamlayamadı. Hurtado maçın 39. dakikasında sakatlanarak kendisini yere bıraktı. Teknik direktör Bülent Korkmaz Hurtado’nun yerine oyuna Marko Jevtovic’i dahi etti.

SİVASSPOR MAÇI 11’İ MERAK EDİLİYOR

Pazar günü sahasında Sivasspor ile karşılaşacak Konyaspor’da kadronun nasıl olacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Ömer Ali ve Skubic’in cezaları sona erdi. Savunmada Selim’e tekrar görev verilir mi, orta sahada da bir revizyon yaşanır mı ? Taraftarlar bu soruları sormaya başladı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum