Konyaspor'da hedef 3 puanlı başlangıç

Konyaspor'da hedef 3 puanlı başlangıç

Lige verilen uzun bir aranın ardından pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak İttifak Holding Konyaspor’da hedef galibiyetle başlangıç yapmak . Yeşil-beyazlı ekip kalan haftalara moralli bir başlangıç yapmak hedefinde 

Korona virüs sonrası Süper Lig'de ilk maçını deplasmanda Gençlerbirliği’ne karşı oynayacak olan İttifak Holding Konyaspor , zorlu maça odaklandı. Saha dışında hareketli günler yaşayan yeşil-beyazlı ekipte Teknik Direktör Bülent Korkmaz, takımını dış gelişmelerden uzak tutuyor.

Kümede kalma yolunda kritik maçlar oynayacak olan Konyaspor , Süper Lig'in 27. haftasında 14 Haziran pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Korona virüs sonrası futbola yeniden dönmek için gün sayan  yeşil-beyazlı ekip yaklaşık 3 aylık bir aradan sonra yeşil sahalarda yeniden  galibiyet mücadelesi verecek. Konyaspor , son maçını evinde 14 Mart Pazar günü Fenerbahçe’ye karşı oynamış ve 1-0 kazanmıştı. Konyaspor yaklaşık 91  gün sonra Süper Lig için yeniden start verecek.

İLK HEDEF GENÇLERBİRLİĞİ 

 8 maçlık periyodun ilk ayağı olan Gençlerbirliği maçına odaklanan yeşil-beyazlı ekip müsabakadan mutlak 3 puanı hedeflerken, başta yönetim ve Teknik Direktör Bülent Korkmaz, salgın sonrası lige moralli başlamanın ilerleyen haftalar için büyük bir önem taşıdığını vurguladı. Korkmaz, tüm dikkatlerin sahada olması gerektiğini oyuncularla bir araya gelinen toplantılarda anlatıyor.

Konyaspor , Süper Lig'de kalan 8 haftanın planlarını yapsa da yönetim, teknik heyet ve futbolcular her maçı tek tek düşünüyor.

KORKMAZ  KADROYU HEMEN HEMEN BELİRLEDİ

Yaklaşık 40 gündür Kayacık Tesisleri’nde çalışmalarını sürdüren Konyaspor’da forma giyen, giymeyen bütün oyuncular, ligin geri kalanında forma giymek için büyük bir mücadele ortaya koydu. Sakatlıkları bulunan oyuncularında dönmesiyle birlikte rekabetin üst düzeyde olduğu yeişl-beyazlı ekipte, Bülent Korkmaz ilk on birini belirlemekte zaman zaman zorlandı. Oyuncularının çalışma isteğinden ve performansından memnun olan genç teknik adam, Gençlerbirliği  kadrosunu kafasında yavaş yavaş oluşturdu. 

HER HAFTA TEST YAPILDI

Korona virüs salgını dönemini en iyi kontrol eden ve geçiren takımların başında gelen Konyasporr, birçok  kez testten geçti. Gençlerbirliği  maçı öncesinde ise son testlerini yaptıracak olan  yeşil-beyazlı ekip te  yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra futbolcular, teknik heyet ve çalışanlar her hafta rutin olarak uyguladığı korona virüs testlerinde şimdiye kadar hiçbir pozitif vakaya rastlanmadı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.