Konyaspor’da hedef sol bek

Konyaspor’da hedef sol bek

3 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ara transfer dönemi öncesinde iç transfere yönelen Atiker Konyaspor yönetimi Ömer Ali, Skubic ve Miloseviç ile masaya otururken yönetimin Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sol bek mevkisine 1 ismi transfer etmek istedi

3 Ocak 2019 tarihinde başlayacak ara transfer dönemi öncesinde iç transfere yönelen Atiker Konyaspor yönetimi Ömer Ali, Skubic ve Miloseviç ile masaya otururken yönetimin Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sol bek mevkisine 1 ismi transfer etmek istediği öğrenildi.

Spor Toto Süper Lig’in sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına ara veren ve 3 Ocak 2019 tarihinde yeniden topbaşı yapacak Atiker Konyaspor’da  transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlılarda yönetim, Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda iç transferde Ömer Ali, Skubic ve Milosevic ile masaya otururken sol bek mevkiisine bir oyuncuyu transfer edecek. Anadolu Kartalı yeterli bütçeyi oluşturması durumunda sol kanat oyuncusu da alması bekleniyor.

ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Transferde önceliği iç transfere veren Atiker Konyaspor yönetimi Aykut Kocaman’ın takımda kalmasını istediği Ömer Ali Şahiner, Nejc Skubic ve Deni Milosevic ile görüşme yaptı.2019 yılında sözleşmesi bitecek Ömer Ali Şahiner ile masaya oturan ve sözleşmeyi 2022 yılına kadar uzatan Atiker Konyaspor’da gözler Nejc Skubic ve Deni Milosevic’e çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, her iki oyuncuyla da ilk yarı bitmeden masaya oturmuştu. Yapılan görüşmeler olumlu geçerken, iki oyuncunun son kararını ilerleyen günlerde vermesi ve 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor. Konyaspor’da yönetim her iki oyuncunun da sözleşmelerinde iyileştirme yaparak yeni kontrat teklif etmişti. Aykut Kocaman’ın da takımda mutlaka kalmasını istediği 2 oyuncuda bir sorun yaşanmasının muhtemel olmadığı öğrenildi.

OYUNCU KAMPA YETİŞECEK

İç transferde masadan olumlu kalkmayı planlayan Atiker Konyaspor yönetimi, sol bek mevkiisine  1 oyuncuyu transfer edecek. Hilmi Kulluk ve yönetimi, Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda sol bek ile masaya oturacak. Kulislerde Fenerbahçeli sol bek oyuncusu ve Aykut Kocaman’ın eski öğrencisi İsmail Köybaşı’nın ismi geçiyor. Atiker Konyaspor yönetiminin vakit kaybetmeden sol bek mevkiisine takviyede bulunup oyuncuyu kampa yetiştirmesi bekleniyor.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum