Konyaspor'da hareketli saatler

Konyaspor'da hareketli saatler

Konyaspor’da transfer konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte Erdon Daci Faruku Miya ile yollar ayrılırken golcü transferi için Jesus Jimenez ismi gündeme geldi. Bu isim Konyaspor taraftarını oldukça heyecanlandırdı

İ.H. Konyaspor’da transfer harekatı başladı. Yeşil-beyazlı ekip forvet ve kanat oyuncu transferinde sona yaklaştı. Konyaspor’un birkaç gün içinde iki transfere de imza attırması bekleniyor. Konyaspor’da transfer konusunda hareketli saatler yaşanıyor. Yeşil-beyazlı ekipte Erdon Daci Faruku Miya ile yollar ayrılırken golcü transferi için Jesus Jimenez ismi gündeme geldi. Bu isim Konyaspor taraftarını oldukça heyecanlandırdı

Yeşil-Beyazlı kulüp Polonya'da Górnik Zabrze forması giyen Jesús Jiménez ile prensip anlaşmasına vardı. Oyuncunun birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi.

Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda dış transferde, Polonya'da Górnik Zabrze forması giyen Jesús Jiménez ile prensip anlaşmasına vardı.

Tecrübeli oyuncunun önümüzdeki günlerde Konya’ya gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı kaydedildi. 28 yaşındaki forvet bu sezon Gornik Zabrze'de 5 maçta 3 gol attı.

Kariyerinde Talavera, Górnik Zabrze takımları bulunan 28 yaşındaki forvet, Leganes U19, CD Leganer B, Union Adarve, CA Pinto, CD Illescas gibi takımlarının da formalarını giydi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.