Konyaspor’da gözler sakat oyuncularda 

Konyaspor’da gözler sakat oyuncularda 

Sakatlıklar ve virüs ile başı dertte olan Konyaspor’da gözler sakat ve testi pozitif çıkan oyunculardan gelecek haberlerle çevrildi.

Alanyaspor maçında sakatlanan Artem Kravets ve Sokol Cikalleshi bir an önce takım dönmesi beklenirken sezon başından buyana verim alınamayan Samuel Eduok’un ise sezonun ilk yarısını  kapattığı belirtildi.   Alanyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan Samuel Eduok, bıçak altına yattı. Sol diz menisküsünde ve dış yan bağında zorlanma ve ödem tespit edilen Nijerya'ı oyuncunun geçtiğimiz hafta antrenmanlara başlaması planlanırken sakatlığı yeniden nüksetti. Kulübün sağlık sponsoru hastanesinde bıçak altına yatan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, sezonun ilk yarısını kaçıracak. Ocak ayından itibaren çalışmalara başlayacak Eduok'un ikinci yarının ilk maçına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. 

ittifak Holding Konyaspor'da Alanyaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada sakatlanan diğer bir isim  Sokol Cikalleshi ise takıma dönüyor. 

Arnavut golcünün, Süper Ligin 13. haftasında iç sahada oynanacak Sivasspor maçına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. 30 yaşındaki forvet, şans verilmesi halinde pazartesi günü oynanacak zorlu mücadele sahada olması bekleniyor. Takımın en golcü ismi olan Ukraynalı forvet Adem Kravets'in ise maçta oynamasının zor olduğu ifade edildi. Covid-19'a yakalanan ve Ankaragücü maçında forma giyemeyen Erdon Daci ise TFF'nin karantina süresinin düşürmesi sebebiyle 10. gün yapılacak testte negatif sonuç alınması durumunda Sivasspor maçında kadroda olabilecek. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.