Konyaspor’da gözler Bodrum maçına çevrildi

Konyaspor’da gözler Bodrum maçına çevrildi

Tümosan Konyaspor sezonun 3. hafta maçında deplasmanda ligin yeni ekibi Bodrumspor ile karşılşacak. Yeşil-beyazlı ekip maçın hazırlıklarını Kayacık Tesislerinde sürdürüyor.

Takımın çalışmaları hakkında kulüpten yapılan açıklamada “Tümosan Konyaspor’umuz, bir günlük izin sonrası yaptığı antrenman ile Sipay Bodrum FK maçı hazırlıklarına devam etti.
Teknik Direktörümüz Ali Çamdalı yönetiminde Kayacık Tesisleri’mizdeki antrenman, ısınma ve pas çalışması ile başladı. Futbolcularımız, 6’ya 6 4 takım olarak oynanan minyatür kale oyunu ile devam eden antrenmanı, 8’e 8 turnuva maçları ile tamamladı. Takımımız, yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek.”
TEK HEDEF GALİBİYET
Tümosan Konyaspor sezonun 3. haftasında deplasmanda oynayacağı Bodrumspor maçına mutlak galibiyet paralosı ile hazırlanıyor. Lige deplasmanda aldığı 3-2’lik Kasımpaşa galibiyete ile başlayan yeşil-beyazlı ekip ikinci hafta maçında ise Galatasaray’a 2-1’lik skorla yenildi. İki haftada 3 puan toplayan Konyaspor sıralamada 8. basamakta yer aldı.
BODRUMSPOR MAÇ KAZANAMADI
Tümosan Konyaspor’un 3.haftada deplasmanda karşılaşacağı ligin yeni ekibi Bodrumspor henüz puanla tanışamadı. Yeşil-beyazlı ekip sezonun ilk maçında sahasında Gaziantep FK 1-0 yenilen yeşil-beyazlı ekip sezonun 2. hafta maçında ise kendisi gibi ligin yeni ekibi Eyüpspor’a 4-1 gibi farklı bir skorla yenildi. Ligin son sırasında bulunan Bodrum ekibi Konyaspor maçına büyük önem veriyor.
STADYUM HENÜZ BELİRLENMEDİ
Tümosan Konyaspor’un 3. haftada deplasmanda oynayacağı Bodrumspor karşılaşmasının stadyumu henüz açıklanmadı. Karşılaşmanın Bodrum’da mı yoksa başka bir şehir stadyumunda oynanacağı henüz netlik kazanmadı. Ligin 3. hafta programında Bodrumspor-Konyaspor karşılaşması için gün ve saat açıklaması yapılırken stadyum belirtilmedi. Cumartesi günü saat 21:45’de başlayacak karşılaşmanın nerede oynanacağı belirsizliğini koruyor.
Ligin yeni ekibi ilk maçını evinde Gaziantep FK’ya karşı oynamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.