Konyaspor'da Çamdalı geri döndü: İlk icraatı bu oldu!

Konyaspor'da Çamdalı geri döndü: İlk icraatı bu oldu!

Tümosan Konyaspor’un genç teknik direktörü Ali Çamdalı Gaziantep FK maçında takımın başında olacak. Çamdalı Beşiktaş maçındaki bireysel hataların tekrarlanmaması adına oyuncuları ile özel görüşme gerçekleştirdi

Tümosan Konyaspor’un genç teknik direktörü Ali Çamdalı Gaziantep FK maçında takımın başında olacak. İç sahada oynanan Eyüpspor maçında hakeme itirazdan dolayı direkt kırmızı kart gören Çamdalı PFDK’dan 1 maç ceza almıştı. Bu cezasını deplasmanda oynanan Beşiktaş maçı ile tamamlayan genç teknik adam Gaziantep deplasmanında tekrar takımın başında olacak.

SAKATLIK YAŞADI AMELİYAT OLDU

Eyüpspor maçında kırmızı kart gören Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı hafta içinde ise antrenmanda yaşadığı sakatlık sonrası aşil tendonundan amileyat olmuştu. Çamdalı hem kırmızı kart cezasına hem de ameliyat olmasına rağmen Beşiktaş maçında takımı yalnız bırakmamıştı. Tekerlekli sandalye ile İstanbul’a giden teknik adamın Gaziantep maçınada bandaj ile çıkması bekleniyor.

TEKNİK ADAMLIK KARİYERİNDE İLK YAŞADI

Tümosan Konyaspor başında ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Ali Çamdalı teknik adamlık kariyerinde ilk kırmızı karıtın da görmüş oldu. Genç teknik adam ilk cezasını da Beşiktaş maçı ile çekmiş oldu.

BİREYSEL HATALAR ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Takımın başına tekrar geri dönen teknik direktör Ali Çamdalı hafta boyunca antrenmanlarda bireysel hatalara dikkat çekti. Beşiktaş maçını tribünden takip eden ve yenilen hatalı golleri analiz eden genç tekink adam Gaziantep maçı hazırlıkları başlangıcında futbolcular ile bu konu hakkında bir toplantı yaptı. Antrenmanlarda da sürekli uyarılarda bulunan Ali Çamdalı Gaziantep maçında aynı hataların tekrarlanmamasını istedi

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.