Konyaspor'da aday çıktı! Kulluk’un tavrı ne olacak?

Konyaspor'da aday çıktı! Kulluk’un tavrı ne olacak?

Konyaspor'da genel kurul öncesi ilk aday Erkan Genç oldu Genç yaptığı yazılı açıklama ile Yeşil-beyazlı camianın başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Konyaspor’da mevcut Başkan Hilmi Kulluk kongrede aday olmayacağını ve yönetime talip çıkması halinde istişare ve bilgi paylaşımı içinde olabileceğini yaptığı yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Erkan Genç ve Ömer Korkmaz ekibinin yönetime talip olmasının ardından Kulluk’un tavrı merak konusu oldu. Kulluk “Aday olmayacağım” açıklamasının arkasında duracak mı ? Ya da yeni bir liste ile son dakika “ Ben tekrar varım” mı ? Diyecek. Kamuoyu Hilmi Kulluk’un bu iki seçenekten hangisini kullanacağını merak ediyor.

Hilmi Kulluk’un aday olmayacağı ile ilgili açıklamasının bir kesiti şu şekilde:

"2020-2021 Futbol Sezonu’nun 11 Eylül 2020 tarihinde başlaması planlanmaktadır. Genel Kurulda aday olmayacağız. Bu süreçte Konyaspor’umuzu daha yükseğe taşıyacak, bu şehrin kutsal emanetine gözü gibi bakacak iş adamlarımız muhakkak çıkacaktır. Mahkeme kadıya mülk değildir. Bu bir bayrak yarışıdır ve Konyaspor bu şehrin şah damarıdır. Özenle korunmalı ve her kesimden destek olunmalıdır. Kulübümüz çok daha iyi başkanlara ve yönetimlere layıktır.

Bu yarışın içinde olacaklar da ligin başlamasına çok kısa bir süre kalması nedeniyle, düşündükleri projeleri camiaya bir an önce anlatmaları kulübümüzün geleceği açısından son derece önemlidir.

Öte yandan yönetime talip olanlar, şayet ihtiyaç duyarlarsa, yaşadığımız sıkıntıları önümüzdeki sezon kendilerinin yaşamaması adına istişareye, bilgi paylaşımına ve gönülden yardıma açık olduğumuzu burada özellikle belirtmek isterim.”

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum