Konyaspor'da acil stoper aranıyor!

Konyaspor'da acil stoper aranıyor!

Konyaspor’da Marin Ancic’in sakatlanması ile birlikte tüm gözler bu mevkiye çevrildi. Yeşil-beyazlı yönetim stopere transfer için çalışıyor. Konyaspor’da  bu mevki için yabancı isimlerle görüşülüyor 

İ.H. Konyaspor  sezonun ilk haftasında sakatlanan Marin Anicic’in yerine stoper arıyor. Yeşil-beyazlı ekip bir an önce bu transferi gerçekleştirmek istiyor. Anicic’in beklenmedik sakatlığı transfer planlarını alt üst etti. Kravest transferinin ardından bir kanat oyuncusu almayı planlarken Anicic’in sakatlığı tüm gözleri bu mevkiye çevirdi. Kanat transferi askıya alınırken Konyaspor yönetimi stoper takviyesine yoğunlaştı. Bu bölge için yabancı oyuncularla görüşen Yeşil-beyazlı ekip bir an önce bu transferi sonuçlandırmak istiyor.
UĞUR, ADİL VE ABDÜLKERİM 
Konyaspor’da Anicic’in sakatlanmasının ardından bu mevkide görev yapan 3 oyuncu kaldı. Ali Turan ile yollarını ayıran yeşil-beyazlı ekip 1922 Konyaspor’dan kampa katılan Seydi Kayasoy’u da tekrar takımına göndermişti. Bu oyuncuların gidişiyle birlikte Uğur Demirok, yeni transfer Adil Demirbağ ve Konyaspor altyapısından yetişen Abdülkerim Bardakçı Konyaspor’un bu mevkide kalan oyuncular oldu.  Yoğun bir fikstürün olduğu yeni sezonda yeşil-beyazlı ekip stoper mevkisinde sıkıntı yaşamak istemiyor.
ABDÜLKERİM’E FORMA ŞANSI DOĞDU 
Konyaspor pazar günü sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Anicic’in sakatlanması ile birlikte yeşil-beyazlı ekibin bu haftaki rakibi karşısına nasıl bir stoper ikisi ile çıkacağı merak konusu oldu. Konyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın Beşiktaş karşısında Uğur Demirok’un yanında Abdül Kerim Bardakçı’ya şans vermesi bekleniyor. Gençlerbirliği karşısında Anicic’in yerine Adil Demirbağ’ı alan Kartal’ın zorlu Beşiktaş maçına Uğur-Abdülkerim ikilisiyle başlaması bekleniyor. Kiralık gittiği takımların banko oyuncusu olan genç Abdülkerim’in Konyaspor’da nasıl bir performans göstereceği ise taraftarlar ve camiada merakla bekleniyor.
FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum