Konyaspor çıkış arıyor 

Konyaspor çıkış arıyor 

Son haftalarda kötü sonuçlar alan İ.H.Konyaspor sezonun 14. hafta maçında bugün Kayserispor’a konuk olacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak

İ.H. Konyaspor Süper Ligin 14. hafta maçında bugün deplasmanda Hes Kablo Kayesirspor ile karşılaşacak. 

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Samet Çiçek yapacak. Burak Pakkan ise müsabakanın dördüncü hakemi olacak. 

KARTAL GALİBİYET PEŞİNDE 

13. haftası geride kalan Süper Lig’de bu sezon sakatlıklar sebebiyle kadro sıkıntısı yaşayan İttifak Holding Konyaspor’da art arda alınan yenilgiler moralleri bozdu. Yeşil-beyazlı ekip Kayseri deplasmanında kötü gidişe dur demek istiyor. Galibiyete hasret takımlar olan Ankaragücü’ne  12. haftada 4-3, Sivasspor’a  ise13. haftada 1-0 kaybeden Anadolu Kartalı bir başka galibiyet hasreti çeken Kayserispor’a karşı  aynı şanssızlığı yaşamak istemiyor.

JEVTOVİC’İN CEZASI BİTTİ  

 Yeşil-beyazlı ekip, Kayserispor maçına da çok önemli eksiklerle çıkacak. Kravets ve Cikalleshi'nin henüz tam olarak iyileşmemesi Miya ve Alper’in sakatlanması teknik ekibin işini iyice zora soktu. Konyaspor’da  tek olumlu gelişme cezasını tamamlayan Marko Jevtovic’in tekrar takıma dönmesi oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusu  Kayseri maçında sahada olacak. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.