Konyaspor Ahmed Hassan'ı mı transfer edecek?

Konyaspor Ahmed Hassan'ı mı transfer edecek?

Transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala forvet transferinde adım atamayan Jimenez ve Thelin transferlerinden eli boş ayrılan Konyaspor'un Olympiakos forması giyen Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan ile ilgilendiği iddia edildi

Transfer döneminin bitmesine az bir zaman kala forvet transferi için çalışmalarını sürdüren Konyaspor'un Olympiakos forması giyen Mısırlı oyuncu Ahmed Hassan ilgilendiği iddia edildi.

Daha önce Jesús Jiménez ve Isaac Thelin transferinde yaşanan krizler nedeniyle bu iki oyuncuyla anlaşamayan Konyaspor yönetiminin listede bulunan diğer alternatif isme yönelterek temas kurduğu ileri sürüldü. Yeşil-beyazlı yönetimin Olympiakos forması giyen Ahmed Hassan'a temas halinde olduğu ve transferin bitmesine az bir zaman kala görüşmelerini sıklaştırdığı iddia ediliyor.

Olympiakos ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Hassan, kariyeri boyunca Yunan ekibinde 95 maça çıkarken, 38 gol attı ve 7 asist yaptı.

Futbolda yaz transfer dönemi yarın sona eriyor.

Futbolda yaz transfer dönemin bugün sona erecek. Forvet ve kanat transferi için çalışmalarını sürdüren Konyaspor kalan sürede transferleri noktalamak zorunda. Yeşil-beyazlı ekibin transfer noktasında eksiklikleri tamamlayıp tamamlayamayacağı merak konusu oldu.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum