Konyaspor yine  gol atamadı

Konyaspor yine gol atamadı

Tümosan Konyaspor İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a 2-0 yenilirken rakibine yine gol atamadı

Tümosan Konyaspor Trendyol Süper Lig’in 9. Haftasında konuk olduğu Beşiktaş’a 2-0 yenildi. Rakibi karşısında 6 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlı ekibin bu serisi 7 maça yükseldi.
Konyaspor, Beşiktaş’ı 6’sı Süper Lig, biri Türkiye Kupası olmak üzere son 6 resmi müsabakada yenemedi. Rakibi karşısında resmi maçlardaki son galibiyeti 2021-22 sezonunun ilk yarısında, 27 Aralık 2021 tarihinde evinde 1-0’lık sonuçla alan yeşil-beyazlı ekip, daha sonraki 6 resmi karşılaşmanın 4’ünü kaybetti, 2'sinde berabere kaldı, galip gelemedi.

KONYASPOR 4 MAÇTIR RAKİBİNE GOL ATAMIYOR

İstanbul temsilcisi Beşiktaş’a karşısında uzun süredir galibiyete hasret olan Konyaspor, rakibine son 4 karşılaşmada gol bile atamadı. Tümosan Konyaspor İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a 2-0 yenilirken rakibine yine gol atamadı 2022-2023 sezonunda, 7 Haziran 2023 tarihinde Süper Lig’in 38.haftasındaki maçta rakibi ile 3-3 berabere kalan yeşil-beyazlılar, daha sonra oynadığı 4 müsabakada Beşiktaş filelerini havalandıramadı. Bu arada, taraflar arasında sadece 2 maç golsüz bitti.

DEPLASMANDAGOL ATMA SERİSİ SONLANDI

Tümosan Konayspor, Süper Lig’de deplasmanda uzun süre sonra gün sonra ilk kez bir maçta ağları havalandıramadı. Geçtiğimiz sezonun 34. haftasında deplasmanda 1-0 mağlup olduğu Sivasspor maçının ardından çıktığı tüm dış saha maçlarında gol atmayı başaran Konyaspor’un bu serisi Beşiktaş maçında sona erdi. Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Konyaspor deplasmanda Beşiktaş’a konuk oldu.
Konyaspor, zorlu rakibi karşısında aldığı 2-0'lık mağlubiyetle yaklaşık 6 ay sonra da bir ilki yaşamış oldu.
Teknik direktör Ali Çamdalı’nın öğrencileri, söz konusu Beşiktaş maçında gol atamayarak 173 gün sonra ilk kez bir deplasman maçında gol sevinci yaşayamadı

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum