Konyaspor yerinde saymaya devam ediyor

Konyaspor yerinde saymaya devam ediyor

AYOS Konyaspor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunun 25. hafta müsabakasında deplasmanda Frutti Extra Bursaspor ile karşılaştı.

AYOS Konyaspor Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi normal sezonunun 25. hafta müsabakasında deplasmanda Frutti Extra Bursaspor ile karşılaştı. Geçtiğimiz hafta kazanarak kötü seriyi sonlandıran yeşil-beyazlı ekip önemli maçtan 74-63’lük yenilgi ile ayrıldı. Konyaspor bu sonuçla 25. maçında 18. yenilgisini almış oldu. Yeşil-beyazlı takım sıralamada ise son basamakta kalmaya devam etti.

AYOS Konyaspor’da ise Alex Perez 13 sayı, 9 asist, 3 top çalma; Jordan Morgan 13 sayı, 7 ribaund, 4 asist; Jarell Eddie 12 sayı, 4 ribaund; Roko Badzim 10 sayı, 3 ribaund, 2 asistle mücadele etti.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan AYOS Konyaspor başantrenörü Can Sevim top kaybı ve kaybedilen hücum ribaundları nedeniyle salondan yenilgi ile ayrıldıklarını ifade ederek: “

Rasheed'ın yokluğunda yeni yeni oturttuğumuz düzenimizi değiştirmek zorunda kaldık, yaratıcı oyuncu eksikliğini çok net hissettiğimizi gördük. Maç kaybetmemiz ise özellikle ilk yarıda yaptığımız 15 top kaybı ve maç boyunca verdiğimiz 17 hücum ribaundu oldu. Şimdi pazar günü evimizde oynayacağımız Bahçeşehir maçına hazırlayacağız.” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.