Konyaspor yarın oynayacağı maçı kazanmak istiyor

Konyaspor yarın oynayacağı maçı kazanmak istiyor

İ.H. Konyaspor yarın deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Kalyon Stadında oynanacak mücadele Saat 16.00’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip maç kaybetmeme serisini devam ettirmek istiyor

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 6. hafta maçında Gaziantep deplasmanına çıkacak. Kalyon Stadında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak yeşil-beyazlı ekip zorlu maçı kazanarak zirveye yaklaşmak istiyor. Saat 16.00’da başlayacak maçı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Kamil Çetin ve Mehmet Şahan Yılmaz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bülent Birincioğlu olacak.

UNVANINI KORUMAK İSTİYOR

Sezonun ilk haftasını BAY geçen İttifak Holding Konyaspor, daha sonra çıktığı 4 maçta 6 puan topladı. Beşiktaş’ı evinde yenmeyi başaran Yeşil Beyazlılar, Gençlerbirliği, Denizlispor ve Yeni Malatyaspor ile de berabere kaldı. Anadolu Kartalı bu özelliği ile ligde henüz kaybetmeyen 3 takımdan biri oldu. Konyaspor bu unvanını Gaziantep karşısında da korumak istiyor. Deplasmanda kalesini gole kapatan Yeşil-beyazlı ekip zorlu dış saha maçında da gol yemeden puan almayı planlıyor. Konyaspor şuana kadar 4 maçta 2 gol yedi. Anadolu Kartalı bu 2 golü de iç sahada oynadığı Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor karşısında yedi.

RAKİBİN GALİBİYETİ YOK

Geçen sezonun flaş ekiplerinden olan Gaziantep FK yeni sezona sıkıntılı başladı. Oynadığı 5 maçta 4 puan toplayan Güneydoğu ekibi, 4 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Saha içindeki agresif mücadelesini henüz skora yansıtamayan Gaziantep temsilcisi, ilk maçında Galatasaray’a 3-1 mağlup olmuştu. Kırmızı siyahlılar daha sonra sırasıyla Karagümrük, Göztepe, Trabzonspor ve Antalyaspor ile berabere kaldı.

SÜPER LİGDE 3 RANDEVU

Konyaspor Gaziantep Futbol Kulübü ile bugün 3. randevusuna çıkacak. Geçtiğimiz sezon oynanan 2 maçta da rakibini yenemeyen yeşil-beyazlı ekip bu kez sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maç 0-0 sona ererken Gaziantep’deki karşılaşma 3-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

İKİ MAÇ DA OLAYLI GEÇTİ

Geçen sezon oynanan maçlar olaylı geçmişti. Konya’da oynanan ve beraberlikle tamamlanan ilk maçta Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica damga vurdu. Taraftar ile diyaloğa giren Rumen teknik adam, Konyaspor tribünlerine düşme işareti yapmıştı. Gaziantep’de oynanan maç sonrası ise kırmızı-siyahlı oyuncular Konyasporlu oyuncuları tahrik etmişti.

MUSA ÇAĞIRAN İLK 11’DE

İttifak Holding Konyasporun yeni transferlerinden Musa Çağıran'ın Gaziantep deplasmanında sahaya ilk 11'de çıkması bekleniyor

Yeni Malatyaspor maçında sakatlanan ve sol kasında zorlanma tespit edilen Amir Hadziahmetovic, Gaziantep deplasmanında forma giyemeyecek. Boşnak oyuncunun yerine Musa Çağıran, sahaya ilk 11'de çıkacak. Sezon başında Alanyaspor'dan transfer edilen 28 yaşındaki oyuncu, zorlu deplasmanda orta sahada takımın ataklarına yön veren isim olacak. Musa Çağıran, şu ana kadar oynanan 4 karşılaşmada da oyuna sonradan girdi. Deneyimli oyuncu, bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkacak.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum