Konyaspor U18 Takımı göz kamaştırdı

Konyaspor U18 Takımı göz kamaştırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Geliştirme U18 Ligi Akdeniz Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, geçtiğimiz gün kendi saha ve seyircisi önünde Medical Park Antalyasporu ko

Türkiye Futbol Federasyonu Gençlik Geliştirme U18 Lig’i Akdeniz Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, geçtiğimiz gün kendi saha ve seyircisi önünde Medical Park Antalyaspor’u konuk etti. Zorlu karşılaşmadan 1-1’lik skorla ayrılan yeşil-beyazlılar ligin bitimine 1 hafta kala grup şampiyonluğunu ilan etti.

 

Sezon başından bu yana iki ekip arasında devam eden şampiyonluk düğümü bu maçın ardından çözülmüş oldu. Bugüne kadar ligde toplam 19 karşılaşma oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçların sadece 1’nde yenilgi aldı. Konyaspor diğer 16 karşılaşmada  ise rakipleri ile 5 kez berabere kalırken 13’ünde sahadan galibiyetle ayrıldı.  Konyaspor ligdeki tek yenilgisini Antalyaspor’dan aldı. Ligde rakibi ile 4. kez karşı karşıya gelen yeşil-beyazlı ekip 3 maçta rakibi ile berabere kaldı.

 

Konyaspor bu karşılaşmanın ardından ligin son maçında Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Grupta 2010 -2011 sezonu 16 Nisan Cumartesi günü oynanacak mücadelelerle sona erecek. Sezonun son maçlarının programı şu şekilde: Fethiyespor- Konyaspor, Torku Şekerspor-Denizli Belediyespor, Alanyaspor-Medical Park Antalyaspor. 

 

U17 TAKIMI KÜTAHYA GRUBU’NDA MÜCADELE VERECEK

 

Öte yandan U 17 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe maçları dün start aldı. Şampiyonaya katılan temsilcimiz Konyaspor, 14-17 Nisan 2011 tarihleri arasında Kütahya Grubu’nda ter dökecek. Yeşil beyazlılar, İstanbul Dudulluspor, İstanbul Çubukluspor, İstanbul Kartalspor, Antalyaspor ve Zonguldakspor takımları ile birlikte bir üst kademeye yükselebilme adına mücadele verecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.