Konyaspor’ u zorlu 3 hafta bekliyor

Konyaspor’ u zorlu 3 hafta bekliyor

Atiker Konyaspor Pazar gününden itibaren zorlu bir maç serisine giriyor. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarının flaş ekipleri arasında olan Beşiktaş, Çaykur Rize ve Medipol Başakşehir ile karşı karşıya gelecek

Atiker Konyaspor 2 hafta evinde oynadığı  maçların ardından Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak. Geride kalan 5 haftada galibiyet alamayan yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısında kazanmak istiyor. Atiker Konyaspor’un Pazar günü konuk olacağı Beşiktaş ise son 5 maçında 3 galibiyet 2 beraberlik aldı. Yenilgi yüzü görmeyen siyah-beyazlı ekip son 2 haftada rakipleri ile berabere kalarak düşüş yaşamasına rağmen evindeki performansı ile dikkat çekiyor. 

HAZIRLIKLAR BAŞLADI    

Atiker Konyaspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına dün Kayacık tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlı ekip  iç sahada oynadığı ve 1-1 tamamlanan Göztepe maçının ardından pazartesi gününü izinli geçirmişti.

RİZE VE BAŞAKŞEHİR KAYBETMİYOR

Atiker Konyaspor Beşiktaş maçının ardından 2. Yarının iki flaş ekibi olan Çaykur Rizespor ve Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.  Çaykur Rizespor ikinci yarıda yaptığı çıkışla dikkatleri üzerine çekti. Rize ekibi ikinci yarıda oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik 1 yenilgi aldı.  Tek yenilgisini geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanında alan Çaykur Rizespor performansı ile çıkışını sürdürüyor.

Atiker Konyaspor Çaykur Rizespor ile sezonun 26. Hafta maçında iç sahada karşılaşacak.

Yeşil-beyazlı ekip zorlu iki maçın ardından şampiyonluğun en büyük adayı olan Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. İstanbul ekibinin ikinci yarıda ki performansı da rakiplerini tedirgin ediyor. Medipol Başakşehir sezonun 2. Yarısında oynadığı 7 maçın 6 sını kazanırken birin de berabere kaldı.  

ATİKER KONYASPOR DÜŞÜŞTE

Atiker Konyaspor ise rakiplerine oranla düşüş yaşayan bir ekip konumunda Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda oynadığı 7 maçtan 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip Erzurumspor ve Antalyaspor’u yenerken, Bursaspor, Yeni Malatya, Fenerbahçe ve Göztepe maçlarından beraberlikle ayrıldı. Atiker Konyaspor tek yenilgisini ise sahasında Kayserispor’a karşı aldı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.