Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut bu probleme çözüm arıyor

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut bu probleme çözüm arıyor

Son haftalarda gol sıkıntısı çeken Konyaspor’da teknik direktör İlhan Palut bu probleme çözüm arıyor. Pozisyona girmekte zorlamayan yeşil-beyazlı ekip yakaladığı fırsatları gole çevirmekte başarılı olamıyor

arabam.com Konyaspor’un son haftalardaki kötü oyunu skorlara da yansıyor.  Yeşil-beyazlı ekibin  başarılı teknik patronu İlhan Palut takımının hücum anlamındaki problemi için çözüm arıyor.   Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 10 maçın 8’inde gol atma başarısı gösterirken bu maçların 7’sinde tek gol atabildi.

İSTATİSTİKLERDE ÜSTÜN AMA ÜRETKEN DEĞİL 

Konyaspor son haftalarda gol konusunda sıkıntı çekmesine rağmen rakiplerine istatistiki manada üstün maçlar çıkartıyor.  Yeşil-beyazlı ekip bu sezon kaybettiği iki maçta da istatistiksel olarak rakibine üstünlük sağladı. Konyaspor bu başarılı oyununu skora yansıtmakta zorluk yaşıyor.  

Teknik direktör İlhan Palut, hafta boyunca oyuncularına mental dokunuşlar yapacak. Takıma güvendiğini her fırsatta dile getiren Palut, moral ve motivasyonu yukarı çekmeye çalışacak. 45 yaşındaki teknik adam, Gaziantep maçından sonra da yaptığı açıklamada, paniğe gerek olmadığını belirtmiş ve doğru yolda olduklarını vurgulamıştı. Takımın mücadelesinden memnun olan İlhan Palut, hücumda daha üretkenliği artırmanın hesaplarını yapıyor. 

Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 10 maçın 8’inde gol atma başarısı gösterirken bu maçların 7’sinde tek gol atabildi. Konyaspor’un tek farklı maçı 4-0 kazandığı İstanbulspor karşılaşması oldu. Anadolu Kartalı 7 karşılaşmada rakiplerine sadece tek gol atarken bu maçlardan 4 galibiyet bir beraberlik 2 de yenilgi aldı 

10 maçta toplam 10 gol atan arabam.com Konyaspor maç başına bir gol ortalaması ile oynarken zirve yarışı içiresinde olan rakipleri Fenerbahçe 3.1, Adana Demirspor 2.1 Beşiktaş ise 1.9 gol ortalaması ile mücadele ediyor.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum