Konyaspor taraftarı Serkan’a sahip çıktı

Konyaspor taraftarı Serkan’a sahip çıktı

Malatyaspor maçının 20. Saniyesinde kırmızı kart gören İttifak Holding Konyaspor’un başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı’ya taraftar sahip çıktı. Konyaspor 2-0 kaybettiği maçın ardından taraftar tüm futbolculara ve kaleci Serken Kırıntılı’ya sahip çıktı

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'de 8. haftanın kapanış maçında BtcTurk Yeni Malatyaspor'a sahasında 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmaya Serkan Kırıntılı'nın 20. saniyede gördüğü kırmızı kart damga vurdu. Kaleci Serkan Kırıntı göz yaşları içerisinde oyunu terketti. Maçtan sonra Konyaspor taraftarı Serkan’ı ve diğer futbolcuları tribünlere çağırarak, onlara destek verdi. Kaleci Serkan Kırıntılı taraftarın ve futbolcuların yoğun isteği üzerine tribünlere gelerek, taraftarları selamladı. Taraftar ise Serkan’a sahip çıkarak, tüm Türkiye’ye örnek olacak bir centilmenlik sergiledi. Konyaspor taraftarı sosyal medyadan da Serkan'a destek mesajları yayınladı.

BIRAK GOL OLSUN SERKAN!

Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocamanise maç sonunda yaptığı açıklamada futbolun hatalar oyunu olduğunu söyleyen ancak Serkan'ın pozisyonda çok yanlış bir karar verdiğini söyledi. Aykut Kocaman, "Zor başlayan maçlardan biri oldu. Futbol çok hızlandı, anlık kararlar alınıyor.  Serkan Kırıntılı için söyleyeceğim tek şey var. Bunu söylemem lazım" dedi. Kocaman'ın açıklamaları şu şekilde:"Hata, bu oyunun çok doğal bir parçası. Biz evimizdeki son iki maçımızı geriye düştükten sonra çevirdik. Bırak gol olsun yani. O an, o kararı vermek çok zor. Bırak gol olsun. Çevirme şansımız var. 10 kişi kalsak bile kuvvetli oynayabilen bir takımız. Bırak Serkan ya, girecekse girsin. Onlarca hata yaptın, bundan sonra da yapacaksın. Zamanlama hatan var, bırak girsin. Artık üzülmenin anlamı yok. Unutup önümüzdeki haftaya odaklanmamız lazım"

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum