Konyaspor Süper Lig’in  zirvesinde

Konyaspor Süper Lig’in zirvesinde

Konyaspor, Süper Lig’in ilk 14 haftalık bölümünde en fazla berabere kalan takım oldu. Altı kez sahadan beraberlikle ayrılan yeşil-beyazlı ekip Adana Demirspor ile birlikte bu istatistikte ligin zirvesinde yer aldı

Süper Lig’de 24 puanla averajla 4.basamakta yer alan Konyaspor, ligin ilk 14 haftalık bölümünde Adana Demirspor ile birlikte en fazla berabere kalan takım oldu.

Lig’de 14 maçta 6 kez sahadan bir puan ile ayrılan yeşil-beyazlı ekip, bir maç eksiği ile yine 6 kez berabere kalan Adana Demirspor ile zirveyi paylaşıyor.

Palut’un öğrencileri söz konusu süreçte, Ankaragücü ve Başakşehir ile golsüz berabere kalırken, Antalyaspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa ile 1-1 ve Trabzonspor ile de 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı.Anadolu Kartalı, 6 kez rakiplerine puan şansı tanımazken 2 kez de sahadan puansız ayrıldı.

Bu periyotta 16 kez rakip fileleri sarsan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

Süper Lig’de 24 puanla averajla 4.basamakta yer alan Konyaspor, bu sezon tek farklı skorlarla galibiyete uzandı. 2-1 kazandığı Kayserispor maç ile birlikte yeşil-beyazlılar aldığı 6 galibiyetin 5’ini tek farklı skorla elde etti.

Söz konusu  5 maçlık süreçte Fenerbahçe, Giresunspor, Hatayspor ve Ümraniyespor’u 1-0’lık skorlarla deviren Anadolu Kartalı, Kayserispor’u ise 2-1’lik skorlarla yenmeyi başardı.

46 yaşındaki teknik direktör İlhan Palut yönetimindeki Konyaspor, İstanbulspor maçından ise 4-0’lık skorlarla galip ayrılan taraf oldu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.