Konyaspor sevdalısı Dişbudak’tan depremzedelere destek 

Konyaspor sevdalısı Dişbudak’tan depremzedelere destek 

Sosyal medyada üzerinden depremzedeler için açık artırmayla satışa çıkarılan Konyaspor’un efsane futbolcusu Nejc Skubic’in imzalı formasını iş adamı Ufuk Dişbudak satın aldı. 

Türkiye’nin 10 şehrinde hissedilen ve 30 binden insanın hayatını kaybettiğini depremin ardından yaraların sarılması için yediden yetmişe herkes seferber olmuş oldu. Futbolcuların imzalı formaları da yaraların sarılması için sosyal medya üzerinden açık artırmayla satışa çıkartıldı. Konyaspor’un efsane futbolcularından Nejc Skubic’in de imzalı forması sosyal medya üzerinden satışı çıkartıldı. 10 Kasım’a özel hazırlanan formayı 1922 Konyaspor Taraftarlar Derneği Maraton Nalçacılılar Grubu Başkanı ve May Raf Sistemleri Yöneticisi Ufuk Dişbudak satın aldı. Konyaspor’da 7 yıl top koşturan Slovenyalı futbolcu Nejc Skubic’in Türkiye Kupası karşılaşmasında giydiği imzalı formasını Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, depremzedelere bağışlanmak için sosyal medya üzerinden satışa çıkardı. 

whatsapp-image-2023-02-14-at-10-01-12.jpeg

KONYASPOR SEVDALISI İŞ ADAMINA TEŞEKKÜR

Taraftarın da büyük ilgi gösterdiği açık artırmada formayı 1922 Konyaspor Taraftarlar Derneği Maraton Nalçacılılar Grubu Başkanı ve May Raf Sistemleri Yöneticisi Ufuk Dişbudak satın aldı. Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve Merhaba Gazetesi Spor Müdürü Ferhat Türkoğlu, Ufuk Dişbudak’ı ziyaret ederek, formayı teslim etti. Böyle anlamlı bir kampanyaya verdiği destekten dolayı Dişbudak’a teşekkür eden İbrahim Büyükeken, “6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde 30 binden fazla insanımız hayatını kaybederken, binlerce insanımız da evsiz kaldı. Depremin yaralarının sarılması, insanlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için herkes seferber oldu. Türk milleti örnek bir dayanışma sergiliyor. Konyasporumuzun efsane oyuncularından Nejc Skubic’in imzalı formasını satın alan iş adamı Konyaspor sevdalısı Ufuk Dişbudak’a teşekkür ediyorum. Gün birlik, beraberlik ve dayanışma günü. İnşallah hep birlikte insanlarımızın yardımına koşacağız.”

ALLAH BİR DAHA BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN 

Nejc Skubic’in imzalı formasını satın alan iş adamı Konyaspor sevdalısı Ufuk Dişbudak ise depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifa ve sabırlar dileyerek sözlerine başladı. Dişbudak: “ Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Gerçekten çok zor bir dönem hepimiz için. Ülkemiz ve tüm dünya bu felaketin yaralarını sarmak için harekete geçti. Biz de Konya olarak elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Sosyal medyada Konyaspor’un efsane futbolcularından Nejc Skubic’in formasının satılarak gelirinin depremzedelere bağışlanacağını gördüm. Bir Konyalı olarak depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyorduk.  Konyasporlu olarak da bir nebze katkım olsun istedim ve açık arttırmaya katıldım. Önemli olan bu gelirin zor günler geçiren insanların yaralarına bir nebze de olsa merhem olması. İnşallah Konya olarak ve Konyasporlular olarak desteğimiz devam edecek. Bu hayırlı işlere vesile olan herkese teşekkür ediyorum    

SAİT ÇELİK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum