Konyaspor rakibi karşısında şanslı

Konyaspor rakibi karşısında şanslı

İttifak Holding Konyaspor bugün sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip son maçlarda rakibine geçit vermiyor. Konyaspor sahasında 9 yıldır Trabzonspor’a yenilmiyor

İttifak Holding Konyaspor ile Trabzonspor Konya'da yapacakları maçla Süper Lig'de 37. kez karşılaşacak. Geride kalan 36 lig maçında bordo-mavililerin galibiyet sayısında 18-9 üstünlüğü bulunuyor. İki takım arasında geride kalan 36 lig maçında Konyaspor galibiyetlerde 18-9 geride kalırken 9 maçta ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

Konyaspor söz konusu maçlarda kalesinde 54 gol görürken , rakip fileleri 39 kez havalandırdı

Süper Lig'de geçen sezon Trabzon'da oynana maçı ev sahibi ekip 3-0kazanırken, Konya'da ki müsabaka ise 2-2 tamamlandı.

6 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Trabzonspor, Konyaspor deplasmanında son 6 maçta galip gelemedi.

Lig maçlarında rakibini deplasmanda en son 2010-2011 sezonunda 2-1'lik skorla yenen bordo-mavililer, Konya'da daha sonra oynanan 6 müsabakada 4 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak galibiyet elde edemedi.

EVİNDE RAKİBİNE GEÇİT VERMİYOR

İttifak Holding Konyaspor’un evinde Trabzonspor’a karşı şansı tutuyor. Yeşil-beyazlı ekip rakibi karşısındaki evindeki son yenilgisini eski stadında 2010-2011 sezonunda oynadığı maçta 2-1'lik skorla almıştı. Konyaspor, rakibiyle evinde ligde ve kupada sahasında yaptığı son 8 maçta da mağlup olmadı. Aykut Kocaman'ın ekibi rakibine yeni stadında ise şu ana kadar mağlup olmadı. Başakşehir karşısında oynadığı futbolla gelecek adına umut veren yeşil-beyazlı ekip, Trabzonspor'u mağlup ederek hem alt sıralardan uzaklaşarak rahat bir nefes almak hem de rakibi karşısında iç sahadaki yenilmezliğini sürdürmek amacında.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.