Konyaspor rahat

Konyaspor rahat

Ligden düşmesi hemen hemen kesinleşen Konyaspor, hafta sonunda deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Lig’den düşmesi hemen hemen kesinleşen Konyaspor, hafta sonunda deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Kartal’ın genç oyuncusu Hakan, Kayseri maçından umutlu

 

 

Konyaspor’da Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor. Bir günlük izinin ardından Pazartesi günü topbaşı yapan Kartallar’ın önceki akşam saatlerinde, teknik direktör Yılmaz Vural yönetiminde  gerçekleştirdiği çalışmaya hasta olan kaleciler Mariusz Pawelek ve Orkun Usak katılmazken, Basem Abbas, Veli Acar, Erdinç Yavuz, Mehmet Batdal ve Ertuğrul Arslan takımdan ayrı çalıştı.

 

Yeşil-beyazlılar dün de basına açık olarak Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik çalışması yaptılar. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman seriler halinde yapılan koşu çalışması denge hareketleri ve yarı sahada yapılan çift kale maçla devam ederken,açma-germe hareketleriyle sona erdi.  Kartallar, bugün ise basına kapalı olarak saat 16.00’da bir çalışma daha gerçekleştirecekler. Yarında basına kapalı olarak çalışacak olan yeşil-beyazlılar, hazırlıkları Cumartesi günü öğle saatlerinde yapacakları antrenmanla tamamlayacaklar ve öğle yemeğinden sonrada Kayseri’ye hareket edecekler. Konyaspor, Kayseri’de Hilton otelde konaklayacak.

 

Ligde 13 haftadır maç kazanamayan Konyaspor, kalan 6 hafta da prestij mücadelesi verecek. Konyaspor’da, sakat olan Mehmet Battal ile Erdinç, Kere, Veli, Murat Tosun’un tedavileri sürdürülmekte. Sarı kart cezasını tamamlayan hakan, Adnan ve Kamil Zayatte bu hafta teknik adamlar görev vermesi halinde Kayseri’de forma giyecekler. Bassem Abbas ise sarı kart cezalısı.

 

HAKAN ASLANTAŞ ÜMİTLİ

 

Konyaspor’a, sezon başından Kyserispor’an transfer olan Hakan Aslantaş, Kayseri deplasmanından 3 puanla döneceklerini söyledi. Ligde 13 maçtır kazanamadıklarını ve bunun sonucunda da ortaya istemedikleri bir durumun çıktığını belirten Hakan, kalan 6 maçı en iyi şekilde tamamlama adına takım olarak birbirlerine söz verdiklerini dile getirdi.. Hakan açıklamasını şöyle sürdürdü. ak atacaklarını söyledi.  “Son haftalarda istediğini alamayan iki takımın mücadelesi olacak. Biz 13 haftadır, Kayserispor ise 6 haftadır kazanamıyor. Ama alınan olumsuz sonuçlara rağmen biz takım olarak sonuna kadar mücadelemizi ciddiyetle sürdürmeye söz verdik. Ortaya çıkan tablodan dolayı ilk başta biz olmak üzere herkes üzgün. Ama yeni sezonunda hesaplarını yaparak kalan 6 maçı en iyi sonuçlarla tamamlamak istiyoruz. Kayserispor maçından galibiyetle ayrılarak bunun için bir başlangıç yaparız diye düşünüyorum..”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.