Konyaspor potada rahat kazandı 

Konyaspor potada rahat kazandı 

Misli.com Basketbol 1. Ligi’nin 14. hafta mücadelesinde Beysu Konyaspor, Fethiye Belediyespor’u konuk etti.

Misli.com Basketbol 1. Ligi’nin 14. hafta mücadelesinde Beysu Konyaspor, Fethiye Belediyespor’u konuk etti. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Beysu Konyaspor başantrenörü Okan Çevik ve deneyimli pivot Cengiz Aydın Ergen, hastalıkları sebebi maçta yer almadılar.
Boyalı alandan karşılaşmaya tempolu başlayan yeşil-beyazlı ekip, skoru 16-7'ye getirdi. Çeyreğin sonlarına doğru toparlanan konuk takım, farkı düşürdü. İlk çeyrek 20-16 Konyaspor üstünlüğüyle geçildi. İkinci çeyrekte de yakaladıkları ritmi sürdüren Dev Kartallar, içeriden baskılı oynayarak farkı açmaya başladı, ancak sonrasında yayın gerisinden Ogün Sevinç ile üst üste üçlükler kaydeden Fethiye, farkı düşürse de yeniden seri yakalayan temsilcimiz, soyunma odasına 47-40 önde girdi.
Üçüncü çeyrekte  Beysu Konyaspor, skor üstünlüğünü bırakmadı ve çeyreği de 74-66 önde kapattı.
Son çeyrekte daha rahat olan  Dev Kartallar mücadeleden 99-82 galibiyetle ayrılarak ligdeki 11. galibiyetini aldı.
BAŞKAN ÖZGÖKÇEN TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI
Basketbolda Beysu Konyaspor ile Fethiye Belediyespor arasındaki karşılaşmayı Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen de izledi. Salondaki yerini alan Başkan Özgökçen, zorlu mücadeleyi büyük bir dikkatle takip ederek takımın yanında oldu. Mücadele devam ederken yeşil-beyazlı yöneticilerden takımın son durumu hakkında da bilgiler alan yeşil-beyazlı başkan, 99-82 ile biten karşılaşmanın ardından da takımı galibiyetinden ötürü ayakta alkışladı. Karşılaşmayı Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Alper Arıkoğlu ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin de izledi

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.