Konyaspor Mersin’e bileniyor

Konyaspor Mersin’e bileniyor

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 27. hafta maçında sahasında grup lideri Yeni Mersin İdmanyurdu takımı ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor sezonun 27. hafta maçında sahasında grup lideri Yeni Mersin İdmanyurdu takımı ile karşılaşacak. Son haftalarda çıkış içerisinde olan Yavru Kartal bu maçtan da puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor. 1922 Konyaspor zorlu maçın hazırlıklarını teknik direktör Hakan Ünal nezaretinde sürdürüyor.

Haftayı 52 Orduspor FK beraberliği ile kapatan1922 Konyaspor yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı. TFF 3. Lig 1. Grup 26. haftasında 52 Orduspor FK’ya konuk olan ve mücadelen 2-2’lik beraberlikle ayrılan 1922 Konyaspor’da yenilmezlik serisi 5 maça çıktı. Hakan Ünal’ın öğrencileri son 5 maçta 2 galibiyet, 3 de beraberlik alarak 9 puan topladı. Haftayı 30 puanla 12. sırada kapatan 1922 Konyaspor, 27. haftada lider Yeni Mersin İdmanyudu’nu ağırlayacak. Son haftalarda yakaladığı çıkışı sürdürmek isteyen Yavru Kartal güçlü rakibi karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak kazanmak istiyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.