Konyaspor maçında Beşiktaş taraftarından çirkin hareketler 

Konyaspor maçında Beşiktaş taraftarından çirkin hareketler 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan arabam.com Konyaspor-Beşiktaş maçına konuk takımın taraftarının stadyuma girişi ve küfürlü tezahüratları damga vurdu. 

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan arabam.com Konyaspor-Beşiktaş maçına konuk takımın taraftarının stadyuma girişi ve küfürlü tezahüratları damga vurdu.  Maçın başında turnikeleri yıkarak ve ellerini kollarını sallayarak stadyuma giriş yapan siyah-beyazlı holiganlar maç boyunca da küfürlü tezahüratlarda bulundu. Bilet kontrolü ve arama yapılmadan içeri girerek deplasman tribününü dolduran holiganlar maç  önü başladıkları küfürlü tezahüratlarını maç sonuna kadar devam ettirirken Konya ve değerlerini hiçe saydı. 

adsiz.jpg

Konyaspor taraftarı  ise holiganca davranışlarda bulunan Beşiktaş taraftarına ıslık ve alkışla protesto  ederken turnikeleri yıkarak ve üstleri aranmadan ellerini kollarını sallayarak stadyuma girmelerine büyük tepki gösterdi.

adsiz-001.jpg

 KONYASPOR TARAFTARI EMNİYET VE KULÜPTEN AÇIKLAMA BEKLİYOR

Birçok Konyaspor taraftarı kendi evlerinde stadyuma girişlerde çok büyük eziyetle karşılaştıklarını, hatta biber gazı yediklerini deplasman tribününde bulunanların turnikeleri yıkarak ve ellerini kollarını sallayarak nasıl stadyuma girdiklerini merak ettiklerini ifade etti. Yeşil-beyazlı taraftarlar yaşanan bu durumu sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla kınarken Emniyet ve Konyaspor yönetimine bu olayın nasıl gerçekleştiğini sordu. Konyaspor taraftarı bu çifte standart hakkında ilgililerden açıklama beklediklerini ifade etti.  

SPOR SERVİSİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum