Konyaspor kongresinde bu ilk kez yaşandı

Konyaspor kongresinde bu ilk kez yaşandı

Konyaspor, olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. 21 kişilik yönetimin 12'si değişti. Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen ise kulüp başkanı olarak yoluna devam etti.

Konyaspor, olağanüstü kongresini gerçekleştirdi. 21 kişilik yönetimin 12'si değişti. Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen ise kulüp başkanı olarak yoluna devam etti. Edinilen bilgilere göre Konyaspor tarafından bütün siyasi partilere de davet gönderildi. Muhalefet vekillerinden sadece Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konya Milletvekili Av. Barış Bektaş, genel kurula katıldı.

f2dzknqw8aagrpa.jpg

Konya'da daha önce yaşanmamış bir olay yaşandı. Konyaspor'un olağanüstü genel kurulunda CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş'a da söz verildi. Bektaş'tan sonra AK Parti Konya Milletvekilleri de konuştu. Kongrede CHP Milletvekiline söz verilmesi, takdir topladı. Daha önceki dönemlerde Konya'da bazı muhalefet milletvekilleri, programlarda görmezden gelindiğini, kendilerine söz verilmediğini söylüyordu. Önceki dönemlerde bu konu ile ilgili çeşitli tartışmalar da yaşanmış, Konya olumsuz bir şekilde gündeme gelmişti. Genel kurulda söz verilen CHP'li vekil Av. Barış Bektaş ise siyasi hiçbir söylemde bulunmadan, bu şehrin ortak paydasının Konya ve Konyaspor olduğunu dile getirdi. Bektaş'tan sonra söz alan AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı ise “Mesele Konyaspor olunca, bütün görüşler bir kenara bırakılıyor. Bir ve beraberlik sağlanıyor” ifadelerini kullandı. Genel kurulda Barış Bektaş ile AK Partili milletvekillerinin ve belediye başkanlarının samimi görüntüler vermesi de dikkatlerden kaçmadı.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum