Konyaspor Karadeniz’de ‘Hamsi’ avında  

Konyaspor Karadeniz’de ‘Hamsi’ avında  

İttifak Holding Konyaspor Ahmet Çalık sezonunun 25. haftasında lider Trabzonspor’a konuk olacak.  Lig’de 48 puanla ikinci sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip rakibiyle yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek  Zorlu mücadele saat 19:00’da

Ahmet Çalık Sezonu’nun 25. haftası Süper Lig’in zirve mücadelesine sahne olacak. 

Lig’de 48 puanla ikinci sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor yarın lider Trabzonspor’a konuk olacak.   Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadele saat 19:00’da başlayacak.

Karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Alpaslan Dedeş yaparken Hüseyin Göçek ise maçın 4. hakemi olacak.

SÜPER LİGDE 42. RANDEVU

Konyaspor ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla birlikte Süper Lig'de 42. kez karşılaşacak 

Konyaspor ile Trabzonspor arasında geride kalan 41 Süper Lig maçında yeşil-beyazlı ekip 10 kez kazanırken. 20 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Rekabetteki 11 müsabakada ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, söz konusu maçlarda 64 kez fileleri havalandırdı, Konyaspor'un ise 47 golü bulunuyor. Konya'da oynanan 21 karşılaşmanın 7'si Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi. 4 karşılaşmayı Konyaspor kazanırken 10 maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Geçen sezon Trabzon'da oynanan maçı Karadeniz ekibi 3-1 kazanırken,   Bu sezon ise Konya'daki mücadele 2-2 berabere bitmişti. Konyaspor, genel olarak şansının tuttuğu  takım Trabzonspor. Yeşil-beyazlı ekip  Süper Lig’de mücadele eden takımlar içinde en çok Trabzonspor'u mağlup etti. Konyaspor ayrıca en çok golü de 47 ile bordo-mavili takıma attı.

SPOR SERVİSİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum