Konyaspor-Karabük

Konyaspor-Karabük

Önümüzdeki hafta Bursaspor ile oynayacağı lig maçı öncesi son hazırlık maçını bugün Ankara’da Karabükspor ile yapacak olan Konyaspor’da ideal 11 arayışı sürüyor. Karşılaşma saat 20.30’da başlayacak

Konyaspor’da, lig öncesi son prova. Yeşil-beyazlılar, bugün Başkent’te ligin yeni takımlarından Karabükspor ile özel maçta karşı karşıya gelecek. ASAŞ stadındaki maça saat 20.30’da başlayacak. Anlaşma gereği, her iki takımda masraflarını kendileri karşılayacaklar.

LİG HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Lig perdesini, Bursaspor maçıyla açacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor.. Kartallar, önceki akşam Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Ufukhan Bayraktar ve Jones Troest takımdan ayrı düz koşu yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.Daha sonra üç ayrı grupta top tekniğine dayalı pas çalışması yapan futbolcular, dönüşümlü olarak yarı sahada taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmanı Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar ve yöneticilerimiz Harun Aydın, Hakkı Teke, Mehmet Soylu, İbrahim Türkmen'de izledi.

ANKARA YOLCULUĞU BUGÜN

Kartallar, dün de akşam saatlerinde taktik çalışması yaptılar ve Karabükspor maçının hazırlıklarını tamamladılar.. Konyaspor’da Ankara yolculuğu bugün saat 9.00’da başlayacak. Crovne Plaza otelde konuklayacak olan yeşil-beyazlılar, akşam maçtan sonra Başkent’te konaklayacaklar ve Konya’ya Cumartesi günü öğle saatlerinde dönecekler.

TRANSFERDE GELİŞME YOK

Konyaspor’da, transfer konusunda da temaslar dün de devam etti. İvan ile birlikte oynayabilecek iyi bir yabancı forvet oyuncusu almayı amaçlayan yeşil-beyazlı’larda, takımın Avusturya kampında bulunduğu sırada Konya’da çalışan Mehmet sedef ve İbrahim Ege bugün Karabükspor maçında denenecekler.. Her iki futbolcuda iyi görüntü vermeleri halinde transfer edilecekler. Avusturya kampının ardından kadrodan çıkartılan Akyurt Öztürk, Muhammet ve Niyazi dışında en az 2-3 futbolcunun daha gönderileceği öğrenildi.. Konyaspor’da lig kadrosunun 24 veya 25 kişiden oluşacağı bildirildi.

FUTBOLCULAR SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Öte yandan, Konyaspor'da futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Yeni sezon hazırlıklarını Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde sürdüren Konyasporlu futbolcuların sağlık kontrolü, Özel Büyükşehir Hastanesinde gerçekleştirildi.   Kontrolden geçen futbolculardan Gökhan Tokgöz, yaptığı açıklamada, Kızılcahamam ve Avusturya kamplarının ardından yeni sezon hazırlıklarını Konya'da sürdürdüklerini belirtti. Yeni bir takım olduklarını ve çok sayıda transfer yapıldığını bildiren Tokgöz, futbolcular olarak Konyaspor'un başarılı olabilmesi için herşeyi yapacaklarını bildirdi. Tokgöz, Süper Lig tecrübesi olan oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını dile getirerek, ''Konya lige alışık bir takım. Teknik Direktörümüz Ziya Doğan'ın istediği şeyler yapıldığı takdirde rahat bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Konyaspor'un şu ana kadar yaptığı transferleri olumlu görüyorum. Ancak herşey maçlarda ortaya çıkacak'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.