Konyaspor izin yapmadı

Konyaspor izin yapmadı

Atiker Konyaspor dün yenileme antrenmanı yaparak izin yapmadan hazırlıkları sürdürdü. Yeşil-beyazlılar bugün ve yarın çift antrenman yapacak. Perşembe günü ise Anadolu Selçuk ile hazırlık karşılaşması oynayacak

Pazar günü Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybeden Atiker Konyaspor izin yapmadan çalışmaları sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar dün Kayacık Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla yenileme çalışması yaptı. Anadolu Kartalı bugün ve yarın çift antrenman yaparak çalışmaları sürdürecek. Yeşil-beyazlılar perşembe günü Anadolu  Selçukspor ile hazırlık maçı yaparak izne ayrılacak ve bayramı izinli geçirecek.

YENİ SİSTEME GEÇTİK

Atiker Konyasporlu Ömer Ali Şahiner, Medipol Başakşehir yenilgisini değerlendirdi. Ömer Ali yaptığı açıklamada,"Başakşehir, ligimizde saha içi organizasyonu yüksek bir takım. Kaliteli oyuncular da kadrosuna katıldı. Biz de karşılık vermeye çalıştık ama geniş alanda oynayınca da geniş boşluklar verdik. İkinci bölgede yaptığımız kayıplar bizim için kötü oldu. Geçmiş olsun diyorum" dedi. 25 yaşındaki oyuncu, Mustafa Akçay ile yeni bir sistemle oynadıklarını belirterek, "Yeni sistemin avantajları ve dezavantajları var. Artık ikisini karşılaştırmak kafa karıştırır. Yeni bir sisteme geçtik ve umarım bu oyun sistemine yüzde 100 olarak hazır oluruz" diye konuştu.

SERKAN A MİLLİ TAKIM'DA

Öte yandan Atiker Konyaspor'da mili hasret sona erdi. Yeşil-beyazlı ekibin başarılı kalecisi Serkan Kırıntılı, A Milli Takım aday kadrosuna çağrıldı.Ukrayna ve Hırvatistan ile karşılaşacak A Milli Takım’da kadroya bir kaleci daha eklendi. Volkan Babacan, Cenk Gönen'in ardından Atiker Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı da, milli takım kadrosuna dahil edildi Bursasporlu Harun Tekin ise kadrodan çıkarıldı.Serkan, Millli Takıma davet haberini Başakşehir maçının hemen sonra soyunma odasında aldı. Büyük sevinç yaşayan başarılı eldiveni teknik heyet ve takım arkadaşları kutladı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.