Konyaspor iyi haberle sevindirdi

Konyaspor iyi haberle sevindirdi

Konyaspor’un sakat olan iki orta saha oyuncusundan iyi haber geldi. Endri Çekici ve Oğulcan Ülgün, teknik direktör İlhan Palut’un forma vermesi halinde Sivasspor maçında forma giyebilecek 

Arabam.com Konyaspor’da iç sahada oynanacak Sivasspor maçının hazırlıkları sürüyor.

Süper Lig'in 16'ıncı haftasını BAY geçecek arabam.com Konyaspor, sezonun 17. hafta karşılaşmasında 4 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de konuk edeceği Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına  yaptığı antrenman ile devam etti. Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleşen antrenman, ısınma hareketleri ile başladı. Rondo oyun ile devam eden idman, düz koşu ile tamamlandı. 

Konyaspor'da sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan Endri Çekiçi, ile Alanyaspor maçında hastalığı sebebiyle kadroya giremeyen orta saha futbolcusu Oğulcan Ülgün'ün yeşill sahalara dönmeye hazır oldukları öğrenildi.

Konyaspor'da sakatlığı sebebiyle bir süredir takımdan uzak kalan Endri Çekiçi, Dünya Kupası arasında takımla birlikte çalışmalara başlamış fakat sakatlığı tam olarak geçmediği için kupadaki Bodrumspor ve Süper Lig'deki Alanyaspor müsabakalarında riske edilmemişti. Sakatlığı tamamen geçen Arnavut futbolcunun ligin 17. haftasında iç sahada oynanacak Sivasspor karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi.

 Ligde son oynanan Alanyaspor maçında hastalığı sebebiyle kadroya giremeyen orta saha futbolcusu Oğulcan Ülgün'ün de hastalığı atlattığı ve Sivasspor maçında oynayabileceği bilgisine ulaşıldı.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum