KONYASPOR ligin  İlk yarısını rekorla kapattı!

KONYASPOR ligin İlk yarısını rekorla kapattı!

Konyaspor, Süper Lig tarihinin en iyi ilk yarı performansını sergiledi. Yeşilbeyazlı ekip, daha önce 17 hafta üzerinden oynanan ilk yarılarda en çok 26 puan toplamıştı. Konyaspor, bu sezonun ilk yarısında 39 puan toplayarak ilk yarıyı rekorla kapattı.

Süper Ligin ilk yarısını 39 puanla ikinci sırada kaptan İttifak Holding Konyaspor, 100. yıl sezonunda rekorları alt üst etti. Teknik direktör İlhan Palut yönetiminde birçok rekora imza atan yeşil-beyazlı ekip, kulüp tarihinde en iyi ilk yarı performansını sergiledi. Ayrıca Konyaspor, galibiyet serisini 4'e çıkararak Süper Lig'deki en uzun galibiyet serisini tekrar etmeyi başardı.

Konyaspor, Aykut Kocaman yönetiminde 66 puanla 3’üncü olduğu 2015-2016 sezonunun ilk yarısında 26 puan toplamış ve en başarılı ilk yarısını geçirmişti. Temsilcimiz, önceki hafta sahasında oynadığı ve golsüz berabere kaldığı Yeni Malatyaspor maçında bu puanı geçmiş ve bu anlamda rekoru kırmıştı. Deplasmanda Fatih Karagümrük’ü 4-1 mağlup eden temsilcimiz, rekoru daha da geliştirdi ve 20. sezonunu geçirdiği Süper Lig’de en iyi ilk yarı performansına imza attı.

Bu sezon oynadığı futbolla göz dolduran yeşil- beyazlı ekip ilk yarının sonunda, en yakın takipçisi Bşakşehir’e 6 puan fark atarken İstanbul takımlarına tarihi bir fark attı. Fenerbahçe’ye 7, Beşiktaş’a 11, Galatasaray’a ise 12 puan fark attı   

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.