Konyaspor ilk devreyi galibiyetle tamamlamak istiyor

Konyaspor ilk devreyi galibiyetle tamamlamak istiyor

Konyaspor ilk devrenin son maçında yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk devreyi galibiyetle tamamlamak istiyor 

Spor Toto Süper Lig’in ilk devresi yarın oynanacak Konyaspor Beşiktaş maçı ile tamamlanacak.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Maçı Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmada 4. hakem ise Bahattin Şimşek olacak.  

Ligin ilk devresini ikinci sırada tamamlamayı garantileyen Konyaspor rakipleri ile puan farkını korumak amacıyla zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmanın planlarını yapıyor.

BEŞİKTAŞ MORALLİ GELDİ   

Sergen Yalçın ile yollarını ayırdıktan sonra biraz olsun toparlanma sinyali veren siyah-beyazlı ekip geride kalan haftada Göztepe karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen maçı 2-1 kazanmayı başardı. Beşiktaş Konya deplasmanına moralli bir şekilde gelecek  sezonun 18. haftası sonrası 28 puan toplayan Beşiktaş 7. sırada yer aldı.

41. RANDEVU 

Konyaspor ile Beşiktaş, yapacakları maçla lig tarihinde 41.kez kozlarını paylaşacak.

Yeşil-beyazlılar, geride kalan 40 karşılaşmanın 5'ini kazanırken, 23 karşılaşmayı kaybetti. 12 mücadeleyi ise berabere bitirdi.

Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakalarda Konyaspor 37 gol atarken, Beşiktaş 80 golle karşılık verdi. Öte yandan iki takım arasında oynanan 40 lig maçının 15'inde Konyaspor, 4'ünde ise Beşiktaş gol atmayı başaramadı.

KONYA’DA BEŞİKTAŞ’A GEÇİT YOK 

 Konya'da oynanan 20 maçtan 7'sini Beşiktaş kazanırken, 10 müsabaka berabere sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar bu maçların 3'ünde rakibine karşı üstünlük kurabildi. Konyaspor sahasında rakibine 25 gol atarken, kalesinde ise 31 gol gördü.

Konyaspor, Süper Lig'de Beşiktaş ile evinde yaptığı son 6 maçta1 kez mağlup oldu. Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan maçlarda yeşil-beyazlılar 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Konyaspor bu maçlarda rakip filelere 11 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü. Zorlu ve çekişmeli maçlara sahne olan rekabette Konyaspor, en farklı galibiyetini ise 27 Eylül 2020’de oynanan maçta aldı. Yeşil-beyazlılar, Beşiktaş’ı 4-1’lik skorla geçerek 3 puanın sahibi olmuştu.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum