Konyaspor ikinci kez  bunu başardı

Konyaspor ikinci kez bunu başardı

Tümosan Konyaspor bu sezon ligde ikinci kez bir istatistiğe imza attı. Sezon başında çok gol yiyen bir takım görüntüsü çizen yeşil-beyazlı ekip son iki haftada bu görüntüsünü unutturdu.

Süper Lig'in 5. haftasında deplasmanda Samsunspor‘u 1-0 mağlup eden Konyaspor zorlu deplasmanda kalesini gole kapatmayı başardı. Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılasan Konyaspor, kalesinde 2 gol görürken 3 kez gol sevinci yaşadı.
İkinci haftada evinde Galatasaray'ı ağırlayan Konya ekibi, söz konusu maçta kalesinde 2 gol görürken rakip fileleri 1 kez sarstı. Üçüncü haftada ise ligin yeni ekiplerinden Bodrumspor ile deplasmanda karşılaşılan yeşil-beyazlılar, kalesinde 3 gol görüp 1 gol ile karşılık verdi. Bu maçlarda sadece 3 puan alabilen Konyaspor savunmada büyük sıkıntı yaşamıştı.
Sezonun 4. haftasında evinde Kayserispor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu sezon ilk kez bir maçı gol yemeden tamamlamıştı. Konyaspor Samsunspor deplasmanında da aynı başarıyı gösterdi ve kalesini gole kapattı.
SPOR SERVİSİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.