Konyaspor için kritik bir viraj!

Konyaspor için kritik bir viraj!

Konyaspor bugün Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda saat 13:00'te Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Ligde alt sıralardan kurtulmak isteyen Anadolu kartalı için bu maç, sezonun en kritik mücadeleleri arasında yer alıyor.

Konyaspor'un tek hedefi, üç puanla sahadan ayrılarak küme düşme hattından uzaklaşmak. Sezonun sona ermesine az bir zaman kala, takımın bu maçta göstereceği performans büyük önem taşıyor.

Zorlu mücadeleye iyi hazırlanan Konyaspor, teknik ekip ve oyuncuların kararlılığıyla dikkat çekiyor. Taraftarlar da bu kritik maça büyük bir destekle hazırlandı.

Kasımpaşa karşısında alınacak olan galibiyet, Konyaspor için hem moral hem de ligdeki konumunu güçlendirmek adına büyük bir adım olacak.

Konyaspor taraftarı , bu mücadeleyi heyecanla beklerken, Konyaspor'un sahaya çıkacak olan kadrosu ve taktikleri merakla bekleniyor. Özellikle teknik direktör Ömerovic’in hangi oyun planını tercih edeceği ve oyuncuların performansı maçın kaderini belirleyecek.
Konyaspor'un bu kritik virajda başarılı olup olamayacağı ise maçın son düdüğüyle belli olacak. Konyaspor taraftarı , takımlarını desteklemek ve onlara moral vermek için takımını İstanbul’da da yalnız bırakmayacak.

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum