Konyaspor için Hurtado bitti 

Konyaspor için Hurtado bitti 

Konyaspor’da sakatlıkları ile ünlü Paolo Hurtado yeşil-beyazlı kulüp için  artık bitti. Sözleşmesi 2021’de bitecek oyuncu ile sezon sonunda yollar ayrılacak.   

İttifak Holding Konyaspor’un Perulu oyuncusu Gençlerbirliği maçına ilk 11’de başladı. Daha önceleri defalarca sakatlanan ve bir türlü verim alınamayan Paolo Hurtado yine sakatlanarak taraftarı şaşırtmadı. Perulu orta saha oyuncusu maçın 39. dakikasında sakatlanarak kendisini yere bıraktı. Kaptan Ali Turan durumunu sormak için yanına gittiği oyuncudan ‘sakatlandım’ sözünü duydu. Bu sözü duyan kaptan verdiği tepkiyle adeta isyan etti. Ali Turan’ın bu tepkisi kameralara yansıdı. Hurtado 39. dakikadan sonra yerini Jevtovic’e bıraktı.  Takımın tek golünü de Jevtovic kaydetti.
SADECE 1 MAÇ OYNADI 
Konyaspor tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından olan Hurtado 27 maçta forma giydi. Genelde sakatlık arası dönemlerde oyuna sonradan dahil olan yıldız oyuncunun bu maçlarda sadece 1 kez 90 dakika sahada yer alabildi.  Sakat olarak geçirdiği maç sayısı 30 olan Hurtado, 29 kez kadroda yer aldı. 4 kez ilk 11 maça başlayan Perulu oyuncu, 22 maçta oyuna sonradan dahil oldu. 
1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR 
Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımından 2 sezon önce transfer edilen Perulu oyuncunun sakatlıkları taraftarı, yönetimi ve teknik ekibi  bıktırdı. Bu iki sezonun yaklaşık 1.5 sezonunu sakat geçiren Hurtado’nun Konyaspor ile 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Ancak oyuncunun sakatlıkları tüm camiayı bıktırdı. Bu nedenle yönetim sezon sonu Hurtado ile yollarını ayırmayı planlıyor 
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.