Konyaspor gözünü yabancıya çevirdi

Konyaspor gözünü yabancıya çevirdi

Türkcell Süper Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyasporda ara transfer, bir futbolcu dışında büyük bir olasılıkla hafta sonuna kadar bitirilecek.

Yeşil-beyazlı yöneticilerden alınan bilgilere göre, transfer listesine yeni isimler girdi. Dahası, Ankaragücü’nden Metin’in durumunun netleşmemesi ve Kocaelispor’dan golcü futbolcu Taner Gülleri’nin 1,5 milyon TL istemesi nedeniyle Konyaspor’da yöneticiler başka isimlere yöneldiler. Bunların içerisinde de Brezilya, Afrika ve Arjantin’den üç yabancı futbolcunun da bulunduğu bildirildi.
Transfer çalışmaları konusunda bilgi veren başkan yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, para konusunu düşünmediklerini, ara transferin dönüşü olmayacağını, bu nedenle çok titiz davrandıklarını söyledi. Sarıtaş, Bülent Bölükbaş’ın kendilerine söz verdiğini, adı geçen futbolcunun 15 Ocak’tan sonra serbest kalacağını ve bunun ardından sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.. Konyaspor’da, Taner ve Metin’in transferinin beklemeye alınmasının ardından listeye alternatif isimlerin girdiği öğrenildi. Yabancı üç futbolcudan birini alarak forvet sorunu çözeceklerini açıklayan yönetici Sarıtaş, isim açıklamaktan ise kaçındı.
Antalya kampından telefon görüşmesi yaptığımız teknik direktör Giray Bulak ise,  Bülent ise sürekli temas halinde olduğunu ve kendisinin Konyaspor’a gelmek için söz verdiğini dile getirdi. Bulak, transferlerin bir an önce yapılmasının yararlı olacağını da belirtti ve tüm Konya’nın harekete geçmesini, yeni bir heyecan yaratılması gerektiğini açıkladı. Bulak, 4-5 transfere yapacakları için kadroyu eksilttiklerini, ama henüz ortada olumlu bir gelişme olmadığını sözlerine ekledi.  Teknik direktör Bulak, genç futbolcuların kampta çok gayretli olduklarını, bu futbolcuların zamanla kadroya girebileceklerini, ancak deneyim gerektiğini söyledi. Bulak, Norveçli futbolcu Poliac’ı da denediklerini, zamanla karar vereceklerini dile getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.