Konyaspor geri dönüş yapamadı

Konyaspor geri dönüş yapamadı

Süper Ligin 17. Hafta maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor ilk devreyi 15 puanda ve 16.sırada tamamladı. İlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Atiker Konyaspor oynadığı maçlarda geri dönüş yapamadı.

Süper Ligin 17. Hafta maçında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor ilk devreyi 15 puanda ve 16.sırada tamamladı. İlk yarıyı küme düşme hattında tamamlayan Atiker Konyaspor oynadığı maçlarda geri dönüş yapamadı. Yeşil-beyazlı ekip ligde geri dönüş yapıp puan kazanamayan tek takım konumunda

Süper Lig'in ilk devresinde geriye düştüğü maçlarda tam 11 puan toplayan Trabzonspor, mağlup duruma düştüğü müsabakalardan en fazla puan çıkarantakım oldu.

Süper Lig'in ilk yarısında oynanan mücadelelerde mağlup duruma düştüğü karşılaşmalardan en çok puan çıkaran takım Trabzonspor oldu. Bordo-mavilileri Antalyaspor, Galatasaray ve Sivasspor takip etti.

Ligin ilk yarısını ikinci sırada tamamlayan Galatarasaray da mağlup konumda olduğu 7 maçın 3'ünü kazandı. Sarı-kırmızılılar bu karşılaşmaların 4'ünü ise kaybetti. Aslan, söz konusu müsabakalarda 9 puan topladı.

Sivasspor da 10 maç içerisinde geriye düşmesine rağmen bu mücadelelerin 3'ünü galibiyetle tamamladı. Kırmızı-beyazlılar, geriye kalan 7 müsabakada sahadan mağlup ayrıldı ve 9 puan alabildi.

Oynadıkları maçlarda mağlup konumda olup puan toplayabilen diğer takımlar ise şöyle:

Medipol Başakşehir (8 puan), Göztepe (7 puan), Aytemiz Alanyaspor (6 puan), Bursaspor ve Teleset Mobilya Akhisarspor (5 puan), Fenerbahçe (4 puan), Kayserispor ve Kardemir Karabükspor (3 puan), Beşiktaş , Evkur Yeni Malatyaspor ve Osmanlıspor (2 puan), Kasımpaşa ve Gençlerbirliği (1 puan).

Geriye düştüğü maçlardan puan çıkaramayan tek takım ise Atiker Konyaspor oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.