Konyaspor geleneği bozmadı

Konyaspor geleneği bozmadı

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Belekte sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, kamptaki 4. hazırlık maçını dün Eskişehirspor 1-0 mağlup oldu.

Bundan önce Bank Asya 1. Lig takımları ile karşılaşan ve bu maçlarda; Boluspor’a ve Karşıyaka’ya 1-0, Orduspor’a da 3-0’lık skorlarla mağlup olan Konyaspor, Süper Lig temsilcisi Eskişehirspor karşısında da galibiyet özlemini dindiremedi. Oynadığı diğer 3 maça nazaran daha istekli bir futbol sergileyen ve maçın ilk yarısında as kadrosuyla sahada yer alan yeşil-beyazlılar, daha çok genç futbolcuların şans bulduğu ikinci yarıda oyundan düştü ve 61. dakikada eski futbolcusu El Saka’nın golüyle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Konyaspor, programda bir değişiklik olmazsa, kamptaki son maçını yarın Ukrayna temsilcisiyle oynayacak.

SAHA: Wow Futbol Center
HAKEMLER: Aydın Toksoy, Taner Dikicioğlu, Nihat Kaya
KONYASPOR: Oğuzhan, Poljak,Ömer, Cihan (Niyazi), İsmail, Zafer Demir (Mehmet Çoğum), Erdal (Recep), Celaleddin (Kaue), Fahri (Milos), Caner, Veysel (Eren)
ESKİŞEHİRSPOR: Luka Vucka, Koray, Nadareviç (Ahmet), El Saka, Emre, Doğa (Poljak), Bülent Ertuğrul, Bülent Kocabey (Selçuk), Serdar, Batuhan, Youla
GOL: Dk. 61 El Saka (Eskişehirspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.