Konyaspor Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Konyaspor Fenerbahçe'yi ağırlıyor

Konyaspor sahasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor.

Konyaspor, Süper Lig'in 17. hafta maçında sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

 

Konyaspor ile Fenerbahçe arasındaki müsabaka bu akşam saat 19.30'da başlayacak ve Bein Sports 1'den naklen yayınlanacak. 41.981 kişi kapasiteli Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

 

Konyaspor'da çok sayıda futbolcu sakat. Abdou Traore, Eren Albayrak, Volkan Fındıklı, Malick Evouna ve Hadziahmetovic sakatlıkları nedeniyle bu maçta oynayamayacaklar. Ayrıca Ezekiel de kadro dışı olduğu için bu maçta yok.

Fenerbahçe'de ise cezalı oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Sarı kart cezalısı Şener, Skrtel ve Neustadter'in oynayamayacağı maçta Vincent Janssen'in de sakatlığı nedeniyle durumu şüpheli.. Süper Lig'de ilk kez 1988-1989 sezonunda mücadele etmeye başlayan ve Fenerbahçe ile toplam 32 maçta karşılaşan Konyaspor, sadece 4 kez galip gelebildi. Fenerbahçe, rakibini 27 kez yenerken, taraflar arasında yalnızca bir maç berabere sonuçlandı.


KONYASPOR SON MAÇLARDA KAZANIYOR

Konyaspor, rakibi karşısındaki 4 galibiyetinden 2'sini son 3 randevuda elde etti. Fenerbahçe'nin toplam 91 golüne, kalesini hiçbir maçta rakibi karşısında gole kapatamayan Konyaspor 36 golle yanıt verdi.

Geçen sezonun ilk yarısında Konya'da yapılan müsabakada Fenerbahçe 1-0 galip geldi, İstanbul'da ise Konyaspor 3-2 kazandı.

FENERBAHÇE KONYA'DA DA ÜSTÜN

Fenerbahçe ile Konyaspor, Süper Lig'de Konya'da 16 kez karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, deplasmandaki 12 maçı kazanırken 3'ünü kaybetti, bir müsabaka da berabere bitti. Fenerbahçe, Konya'da 42 gol attı, kalesinde 22 gol gördü.

EN FARKLI GALİBİYET 5-0

Fenerbahçe, Konyaspor karşısında en farklı skorlu galibiyetini 2005-2006 sezonunda İstanbul'da 5-0'lık sonuçla aldı. Konyaspor ise Fenerbahçe karşısındaki 4 galibiyetini 4-2, 2-1 ve 2 kez 3-2'lik sonuçlarla elde etti. Bu arada Fenerbahçe, Konyaspor'a 5 maçta 5, 8 maçta da 4 gol attı.

Konyaspor - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler

Aykut Kocaman'ın bu maçta stoperde Josef de Souza'yı oynatması bekleniyor.

Konyaspor: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat Öztorun, Bourabia, Ali Çamdalı, Fofana, Ömer Ali, Deni Milosevic, Musa Araz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, İsla, Josef de Souza, Neto, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Dirar, Aatıf, Giuliano, Vincent Janssen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.