Konyaspor evinde kayıp istemiyor

Konyaspor evinde kayıp istemiyor

Konyaspor Basketbol yarın evinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu önemli maçı kaybetmek istemiyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Beysu Konyaspor Basketbol sezonun 21. hafta maçında evinde Bornova Belediyesi Karşıyaka ile karşılaşacak. Selçuklu Belediye Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 17.30’da başlayacak. 

Ligde normal sezonun bitimine 10 hafta kalırken, Beysu Konyaspor son dönemde aldığı yenilgilerle Süper Lig'e doğrudan yükselmek adına avantaj kaybetti. Oynadığı son 8 karşılaşmada 5 kez mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, zirve yolunda ağır bir yara almıştı. Temsilcimizin Süper Lig'e doğrudan yükselmesi adına kalan 10 mücadelenin tamamını kazanması, rakiplerinin ise en az 3 yenilgi alması gerekiyor. Ligde 15 galibiyet ve 5 yenilgi alan Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Samsunspor ise zirveyi paylaşıyor. 16 takımın yer aldığı ligde 30 haftalık normal sezonu zirvede tamamlayacak takım direkt olarak Basketbol Süper Ligine yükselecek. Temsilcimiz, ilk sırayı alamaması halinde sezonu ikinci sırada tamamlamaya çalışacak. Beysu Konyaspor, ikinci sırayı alması halinde play-off turunun tüm etaplarında saha avantajına sahip olacak. 

Türkiye Basketbol Ligi’nin 21. haftası dün oynanan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Mamak Belediyespor  karşılaşması ile başladı. Bugün, yarın ve pazartesi günü oynanacak maçların programı şu şekilde:

Yarın:

14.00 Sigortam.net-Mersin Büyükşehir Belediyespor (Cebeci)

15.45 Fethiye Belediyespor-Samsunspor (Fethiye Beşkaza)

17.30 Beysu Konyaspor Basketbol-Bornova Belediyesi Karşıyaka (Selçuklu Belediyesi)

27 Şubat Pazar:

14.00 Balıkesir Büyükşehir Belediyespor-Akhisar Belediye Basketbol (Kurtdereli)

15.45 Finalspor-HDI Sigorta Antalya Güneşi (Naim Süleymanoğlu)

17.30 TED Ankara Kolejliler-Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor (TOBB ETÜ)

28 Şubat Pazartesi:

18.00 OGM Ormanspor-Akran Gemlik Basketbol (M. Sait Zarifoğlu)

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.