Konyaspor evinde 3’te 3 yapmak istiyor 

Konyaspor evinde 3’te 3 yapmak istiyor 

 Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, sezonun 6. hafta maçında  sahasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.30’da başlayacak

Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden AYOS Konyaspor Basketbol, sezonun 6. hafta maçında  sahasında Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket ile karşılaşacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele yarın saat 15.30’da başlayacak

Ligdeki son maçında deplasmanda Türk Telekom karşısında iyi bir oyun sergilemesine karşın mağlup olan Konyaspor Basketbol, taraftarının desteğiyle bir galibiyeti bulunan Merkezefendi Belediyesi’ni devirerek, ligdeki galibiyet sayısın 4’e çıkarmak ve play-off hattında kalmak istiyor.

Zorlu maçın bilet satışları da passolig ve passolig.com.tr üzerinden devam ederken, yeşil-beyazlı taraftarlar maç günü gişelerden de karşılaşmanın biletlerini satın alabilecekler. Konyaspor Basketbol bu sezon evinde oynadığı maçlarda yenilgi almadı. Yeşil-beyazlılar, bugüne kadar iç sahada çıktığı maçlarda TOFAŞ ve Gaziantep Basketbol’u devirerek 2’de 2 yaptı. Temsilcimiz, Merkezefendi virajını da kayıpsız geçerek bu seriyi 3’e çıkarmaya çalışacak.

Türkiye Basketbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, haftanın maç programı şöyle:

Yarın:

13.00 Bahçeşehir Koleji-Aliağa Petkimspor (Ülker Spor ve Etkinlik)

15.30 AYOS Konyaspor Basketbol-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket (Selçuklu Belediyesi)

18.00 Manisa Büyükşehir Belediyespor-Türk Telekom (Muradiye)

Ligde ONVO Büyükçekmece Basketbol-Anadolu Efes, Pınar Karşıyaka-Gaziantep Basketbol, Beşiktaş Emlakjet-Fenerbahçe Beko ve Frutti Extra Bursaspor-Darüşşafaka maçları ise ertelendi.

SPOR SERVİSİ 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.